iklan

Followers

Pages

Thursday, 13 November 2014

Cuci rambut dan urutan bahu, memang nikmat!

Dua minggu sekali aku memang suka pergi cuci rambut kat spa dan mana lagi kalau tidak di Riani Beauty & Spa.

Bukan tak boleh nak cuci kat rumah, boleh aje! Cuma sekali-sekala nak dibagi cuci betul-betul kulit kepala agar tak ada sisa-sisa kelemumur yang degil, di 'blow' manja untuk keringkan rambut dan yang paling utama dapat pakej urutan urutan stress kat bahu. Nikmatnya bila dia urut urat-urat stress kat bahu bagi lega sengal-sengal otak dan sakit kepala.

He..he.. melampau aje kannnn. Tapi memang itu pun yang staf dia buat ; cuci rambut, blow dan urutan bahu. Best tu, mau sendawa dibuatnya.


Ye lah kann... kalau kat rumah, kita cuci rambut ala-ala kadar je nak cepat siap. Lepas tu keringkan pakai towel gitu je laa.

Usia dah 40-an ni kena lebih jaga rambut. Kalau selalu gugur nanti lama-lama menipis rambut tu. Semakin usia meningkat maka semakin perlahanlah pertumbuhan rambut. Alhamdulillah sebab cik adik yang mencuci rambut masih kata rambut aku tebal lagi walau pun ada banyak yang gugur sebenarnya.


Depa pakai produk ni untuk rawatan rambut sihat. Sapa-sapa yang dok area Bandar Seri Putra tu boleh le manja-manjakan rambut kat sini. Aku memang selalu buat rawatan kecantikan dari hujung kaki ke hujung rambut kat spa ni.

Sapa yang dok luar dari Bandar Seri Putra silalah buat temujanji dulu supaya bila datang dah confirm ada kekosongan masa untuk buat rawatan. Buku temujanji selalu penuh tu.


Lokasi spa

Riani Beauty & Spa untuk wanita sahaja tau... Encik Abang jadi tukang hantar aje kot. He..he..

1 comment:

elly nadyra said...

amboiiiii
ni mesti pelanggan tetap riani nih
kemain lagi
dari sehari ke sehari nak try pi sini tak dan lagi kak
nanti nak try gak la