iklan

Followers

Pages

Thursday, 31 March 2011

Aleesya Sumaira dan Asterisk Boutique

STICKY POST till 31 March 2011

Suka pulak aku tengok gambar budak kecik yang pipi tembun ni. Posing gaya klasik betul! Seronok kalau dapat gomol pipi dia ni...! Sorry le sebab dengan selamba curi gambar dia kat entry geram maknya ni : Majikan yang sukar memahami. Aku memahami perasaanmu wahai ibu Aleesya! Dilema seorang ibu yang terpaksa ambil cuti selalu kerana kasih sayang pada anak-anaknya.

31 Mac 2011 ni genaplah usianya 2 tahun. Dah petah bercakap pun. Aleesya Sumaira namanya, secomel kakaknya Adrianna Sofia dalam entry lama aku : Modelku yang cilik lagi petah.

Jadi sempena tarikh keramat tu, ibunya ingin meraikan bersama-sama mereka yang sentiasa menyokong Asterisk Boutique mahu pun yang baru mengenalinya.


Sempena birthday baby kami yg ke-2 pada 31 Mac ini, ada special PROMOTION... perkenalkan 10 orang kawan anda to "Like" Asterisk Boutique di Facebook, emailkan senarai nama kawan2 anda tu kepada order@asteriskboutique.com... dan anda layak menerima 10% DISKAUN untuk semua pembelian sehingga 31 Mac ini *(^_^)*
http://www.asteriskboutique.com/

Jom pakat-pakat jenguk, tak kenal maka tak cinta. Antara blog tudung yang sangat mesra pengguna. Senang dan ringkas nak memilih dengan gambar-gambar yang sangat tersusun dan jelas. Apa-apa soalan boleh email, pm kat fb atau sms. Hari-hari ibu si comel Aleesya ni mengadap butik mayanya.

22 comments:

Asterisk Boutique Administrator said...

Trimas kasih wahai kakakku yg comel :-) Aleesya dah pandai menyanyi sekarang... ikut kakak dia... hihi...

ummiross said...

cute pulak gambar budak kecik tu..
Nanti ummi singgah tengok tudung ye..

sekamar rindu said...

salam....

Aleesya Sumaira ..yg comel..:)

Hafriz Mohamad said...

montel itu menawan..hehe

misza said...

memang geram kalau tenguk budak kecik...

JIJI YU said...

eid milad saeid to her..da cutest one i thnk..waa terspekim plak ..ehhe..

Adinda Amy Sensei said...

alahai...comelnyeeee bear tuuu....

diana said...

saya tak suka beli barang online..
tapi suka jamu mata..
bila tengok yang berkenan
saya start la menjelajah dari satu kedai ke satu kedai cari yang sama dengan gambar yang saya tengok kat online tu..
hahahh

KUREKURE COMEL said...

comelnye budak itu...hehehe...ok...mina terjah...

CGG said...

alahaiii comei sungguh:)

YanaMIB said...

skrg jugak terjah tgk tudung..dh lama x soping tdg online..hehe~

azzey said...

mmg comel le dia...

d_LA said...

comey je, pegang bear lak tu..

Ujang9897 said...

cute jer peluk bear...

Zue Cancer said...

takpe la kak..jgn gitu..biasela telepas pandg.. :)zue tak leh follow lagi ngah office hour diorg sekat :)..nice blog cantik gambar bunge tulip. tq sudi isnggah blog zue

ardinihumaira said...

cutenye ^___^

Sasa Al-Sharif said...

jom photoshoot. hehe

Lulu caldina said...

selamat pagi...mulakan hari dengan sarapan..

Nurul Aula said...

Apesal menung2 tu?? hehe:) singgah pagi… dah sarapan lom?

Siti Hajar Masri said...

seronok shopping online..duit pun habis..hehe~

Muhaimin said...

Saya pun geram tengok pipi dia, pipi bear tuh pun geram! ;p.

pRiNCe said...

nice...entry...:)
thnx tau datng melawat...:)

awak dah join contest cabutan bertuah kat blog sy??