iklan

Followers

Pages

Monday, 13 August 2012

Lebuhraya yang jem giler!

Woooowww... giler betul ni. Jangan tanya mana aku dapat gambar ni. Copy paste dari rakan facebook je. Aku rasa nak pengsan tengok jalan jem macam ni. Janganlah masa balik raya nanti jadi macam ni! Tak sanggup!


Hati-hatilah memandu di jalan raya. Takut aku dengar berita-berita kemalangan setiap tahun. Tak mau gaduh-gaduh dan nak provoke orang lain jika ada tersilap semasa memandu. Berbaik sangka sajalah. Tidak pun abaikan saja rasa marah tu. Ye lah kan! Kalau dah jem macam ni kadang buat hati sentiasa panas je, sepanas enjin kereta juga.

11 comments:

ummiross said...

Balik kampung nanti tentu jam giler ni Liza, dah banyak tahun balik kampung naik 'belon', hik!, merasalah jam tahun ni..

Irfa said...

gambar dr pandangan atas.tapi bila kita dalam keta mesti kita tak tahu betapa hebatnya jem itu :)

Kakzakie said...

Menakutkan kalau lihat macam tu. Tapi tak ingat tahun bila jalan ke pantai timur masa nak raya sehingga 8-10 jam jem gila macam itulah..

Abang ipar kakak sampai tak solat Hari Raya, sebab pagi raya masih on the road...

Rai said...

tak sanggup!!

diana said...

kat china tak salah..saya pernah tengok gambar nih...kak liza raya kat mana tahun nih??

Onitsuka_hana said...

kalau xcden lg jem.huhu

Mak Wardah said...

Salam kenal, harap2 this year jgnlah jem mcm ni...

Muhammad Izuan said...

balik kampung hari apa?

atuk said...

Salam Ramadhan Liza

mak aiiiiiii

BUDI PRASETYO said...

wah keren banget foto nya.

Cik Tie@Akak said...

banyak giler..rasa macam nak lemas tengok