iklan

Followers

Pages

Friday, 26 April 2013

Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur di PWTC, 26 April ~ 5 Mei 2013

Ternampak kakak angkat aku, staff bahagian pemasaran di Utusan Karya di fb :

"Bermula perjalanan ke PWTC untuk ke booth Book Fair 2013...jom ramai2 ke booth Utusan Karya ..beli buku ..."

Baru teringat kemarin anak sulung aku, Aishah ada bagitau pasal ni... lupa pulak dah 26hb. April 2013 hari ni! Menuntut ajak pergilah tu! Jom cari novel!

Copy gambar dari SINI
Bermula 26 April hingga 5 Mei 2013.

Wah! 5 Mei! Selepas mengundi PRU13, bolehlah pakat-pakat ke sini pulakkan!

Seronoknya masuk adalah percuma!

Ada tak kawan-kawan blogger yang buka booth kat sana??

1 comment:

Kakzakie said...

Tak payah tunggu sampai balik mengndi Liza, pergi weekend ini kan boleh. Kalau dekat dgn kakak nak juga kakak pergi..