iklan

Followers

Pages

Thursday, 16 May 2013

Rosyam Noor nikah lagi? Biar betul gambar ni!


Confused kejap aku masa tatap gambar ni. Siapa yang nak nikah ni? Rosyam Noor nak nikah lagi ke? Teruja dengan gambar ni.. serius teruja!

Inilah gambar Rosyam Noor yang nak nikahkan menantu dia sendiri. Alahai awet mudanya kau! Aku tengok dah macam sebaya je dengan menantu. Setuju dengan aku?

Selamat pengantin baru kepada kedua-dua mempelai ; Hafiz dan Arniesha Azureen.

Selamat menerima menantu pada Rosyam Noor dan isteri. Syukur alhamdulillah, terbina lagi sebuah masjid. Moga kebahagiaan semakin mewarnai hidup kalian sekeluarga. Amin!

Ada banyak lagi gambar-gambar cun dalam entry 

Macam ada dua pasang pengantin je kat sini..
Ni kakak dan abang pengantin atau mak dan ayah pengantin ni? Bila mak dan ayah pun awet muda, mata pun dah tertipu... he..he.. suka aku tengok gambar ni!

4 comments:

sarah said...

tajuk cita gempaq ja. hahahahah

Daddy Ziyyad said...

Tak sangka saya..Rosyam Noor punya anak dara dah besar panjang...hihihih

umno totok 98 said...

Pn liza dah tak continue kisah suami slps bypass op haritu..... Kenapa???

Ct Aja said...

Dah lama tak singgah sini, makin meriah nampak blog akk...

ank rosyam cam muka dia kan..hi3