iklan

Followers

Pages

Thursday, 19 June 2014

Restoran Domino's Bandar Seri Putra

Minggu lepas aku baru terfikir nak buat kad keahlian Domino's di Bandar Baru Bangi. Tiba-tiba hari Ahad baru ni (14 Jun'14) dah nampak ada signboard kedai dah naik di area Bandar Seri Putra pulak, area rumah aku.

Excited menunggu hinggalah semalam depa buka, 18 Jun'14 (Rabu).


Berhadapan dengan klinik An Nur


Ada lebih dari 10 meja dalam ni.


Anak-anak lebih suka pizza Domino's. Semakin maju kawasan Bandar Seri Putra yang aku diami sejak tahun 2007, cuma ada kedai-kedai biasa je. Nampaknya harga rumah sekitar sini pun dah makin meningkat naik.

So semalam dapatlah aku beli kad keahlian Domino's dengar harga diskaun, cuma RM30. Selalunya kena bayar RM50 dan kena bayar RM30 untuk perbaharui setiap hujung tahun. Alhamdulillah rezeki aku. Aku beli kad ahli sebab anak-anak suka pizza Domino's, boleh beli offer double pizza dengan harga untuk satu pizza. Kad boleh guna di mana-mana cawangan restoran yang lain juga.

2 comments:

elly nadyra said...

yeayyyyyyyyyyyyyyy
pizza yang hak free tu anto umah no 35 ye kak
tq kakkkkkkkkkk

Chot said...

eh, macam menarik jgk offer kad ittew..kalau gila pizza mmg berbaloi..tp kalau setahun sekali tak payah la...haha.