iklan

Followers

Pages

Friday, 14 December 2012

Menjadi-jadi tak sukanya aku pada Gangnam style!

Gambar ni jumpa kat facebook. Semua penyokong Malaysia panas hati malam tadi. Aku pun tau hal ni dari facebook malam tadi bila rata-rata kawan-kawan facebook dah membebel-bebel maki hamun pengadil.

Apa dah jadi????
Bila tengok ulang tayang kat youtube memang tak masuk akal dapat kad merah...


Apa lagi??? Boikot Korea! Ada yang tak mau dah makan Kim-chi, benci dah dengan gangnam style (aku tak berkenan pun!), boikot pakai kereta Korea dan yang ini anak aku sokong sangat-sangat kalau kata say No to K-Pop. 

Dah di gangnam style pengadil tu agaknya? Hee..hhe.. maksudnya diperkudakan!

Malangnyalah Korea dibenci gara-gara seorang pengadil bola yang tak adil. Eeiiii... jelas tu tak adil!

Kesian dengan pemain Malaysia yang dah pasti sangat stress dengan kejadian malam tadi. Sabar ye adik-adik! Ada hikmahnya tu... bukan rezeki kita tahun ini. Aku pun sedih juga...

Malaysia tewas dengan Thailand malam tadi dalam Piala AFF.
Malaysia - 0, Thailand - 2

Member aku kata depa main bola dalam bendang!! Kampung style!

Maklumat terperinci pasal perlawanan boleh baca kat SINI.


7 comments:

Daddy Zuki said...

maaf. sy tengok bola mlm td kejap saja krna sy x sanggup lihat ketidakadilan berlaku.

Liza Licha said...

setuju.. nanpak sgt tak adil.. tp nk buat cne kn? huhu

Liza Licha said...

setuju.. nanpak sgt tak adil.. tp nk buat cne kn? huhu

Liza Licha said...

setuju.. nanpak sgt tak adil.. tp nk buat cne kn? huhu

MumMe said...

mumme kebetulan dpt menyaksikan insiden tu... :(

Nana Farhana said...

Salam perkenalan...Jon intai2 Premium Beautiful Korset..Produk kesihatan dan kecantikan..GEt ur ideal body now..Super duper Korset!^___^

http://nanafarhana12.blogspot.com/

diana said...

bukan rezeki kita kali ni..:)