iklan

Followers

Pages

Tuesday, 18 December 2012

Si cilik yang bersemangat tinggi!

Kecil-kecil cili padi.... Terima kasih pada daddy Aaliyah, Mr. Hanifah Yoong yang tag youtube ni untuk aku di facebook Adzriel AB. Aku pernah buat entry si comel ni di SINI yang belajar berenang seawal usia 7 bulan. Comel sangat!!




"Published on Dec 15, 2012
Aaliyah Yoong Hanifah, 9, ran 6 passes this morning 43kph, 43kph, 46kph, 46kph, 49kph and 49kph - cleared all 6 buoys for all 6 passes!! She's getting better in slalom and is more keen to do it"

Siapa Aaliyah Yoong Hanifah ni? Dia melakar sejarah yang mencipta emas dalam sukan SEA pada usia 8 tahun. Selanjutnya di SINI.


Kecil molek persis ibunya tetapi sangat lincah. Kadang ternampak dia laju je berjalan ke pasar malam dengan ditemani ibunya. Atau kadang di sekolah rendah yang sama dengan anak aku. Suka aku tengok dia ni sebab cute, lincah, selalu nampak ceria dan kelihatan ramah seperti ibu ayahnya juga.

6 comments:

ummiross said...

Waa hebat, adik Alex Yong kan...

diana said...

orang tempat kak liza ye?/saya tau dia ni masa dia keluar dalam rancangan remaja tak salah.

Hanis Azla said...

Alhamdulillah.. seronok dan tumpang berbangga dengan kejayaan dia.. comel pulak tu..

Hayati Harun said...

memang terer budak2 nih..

RedRose said...

she'll grow to a fine smart Lady lah tu nanti. have a boy? cepat2 lah booking buat menantu. hik hik hik

diana said...

tolong update kat bloglist url baru saya ye kak..
www.dianarashid.my