iklan

Followers

Pages

Wednesday, 21 November 2012

I am a Palestinian Child

Sebaknya perasaan aku melihat gambar yang aku copy dari facebook Majlis Perundingan Pertubuhan Islam Malaysia (MAPIM) ini.


I am a Palestinian Child
My parents has died
I am all alone
I am holding my young brother
And looking around
Everybody is busy
I am all alone
I lost my cover
My parents were my secure
My heart is broke
Like never before
And now
I am all alone
No family,
No home
No more laughter
We will face life alone
My brother and I
We are all alone
But we will never fall a part
Our head will always be high
And that something
Nobody can deny
Even if all the Palestinian children and me
Are all alone…

written by Me: Rola Mousa

.:TERUS BERSAMA MAPIM MEMBANTU GAZA:.
TABUNG GAZA MAPIM
(BIMB: 080 130 100 758 20)
(MAYBANK ISLAMIC: 558 220 601 374)


4 comments:

Huda said...

Tersentuh dan terusik hati...

ummiross said...

menangis ni, hari2 sebak tengok gambar mangsa kekejaman Israel di Gaza> In syaa Allah sama2 kita menderma..

diana said...

kak liza..saya sejak 3,4 hari ni sedaya upaya elak kan tengok gambar anak2 gaza ni.sebab nya masa hari isnin lepas ada satu gambar saya tengok saya sedih sangt sampai pengaruhi emosi saya.sudahnya susu badan merundum teruk.mikhail lak mengamuk2 lapar kot.sebab tu sampai sekarang kalau ada post atau berita tunjuk gambar anak2 gaza ni saya tak tengok pun.bukan la saya tak ambik berat tapi saya takut..

Dinas Aldi said...

Kita teruskan berdoa untuk mereka & menyumbang mengikut kemampuan. Semoga mereka dilindungi olehNya.