iklan

Followers

Pages

Tuesday, 19 July 2011

Hati-hati bila minum nescafe!!

Klik gambar nak bagi jelas sikit statement kat wall facebook kenalan aku ni...

Perghh... tak menahan, rasa nak muntah pun ada! He..he..!

Ni aku copy paste apa yang dia post :

"Malam tadi bancuh nescaffe sambil layan citer Karak...ms nak minum bg habis...ader sesuatu terasa didlm mulutku...buka lampu rupa2nye ader cicak dah mati kelemasan dlm air tu...adoii....
Moral of the story:jgn lupa ttp cwan n jgn minum dlm gelap.."

20 comments:

khaireen_8587 said...

ish.. ble lak cmtu.. huhuhu

aku dan segalanya said...

wahahahahaha....geliiiiiiiiiiiiiii...

kakchik@ella said...

Adoiii .. 'seriau'nya. Moral of the story, kalo minum kena extra hati2.

Aku Ibu Muda said...

gulp...

diana said...

cicak ada racun tau..
iskkk!!
geli tekak...

Muhaimin said...

Kenapa tak telan je? Baru la rasa aromanya! ;p.

mama tims said...

adoi kak....kembang tekak saya ni...mcm ala ala cite cicak man la plak..

FaizalSyukri.com @ Peja - Pendapatan Dengan Blog said...

glup... haaaa, nasibnye same cam kakak saya dulu... eeeee...

Artikel terbaru:
Menghasilkan Pendapatan Dengan Blog Dan Apakah Sumber Pendapatan

Hanis Azla said...

alahai, lepas ni mesti fobia kawan akak tu nak minum nescafe lagi.. mcm manalah boleh sesat cicak tu dalam tu yer?

Daddy Ziyyad said...

necefe perasa cicak. ~haha

mas saari said...

waaaaaaaaaaaaa...geliiiiiiiiii!!!
kalau saya dah muntah darah dah...

liyana said...

alamak, dh la nescafe tu fav drink, adeh

-Sara- said...

cicak tu dr dlm nescaffe ke or die nye air? confuse bace tajuk entry akk ni..huhu

cik najihah said...

walamak..perise tambahan tuu huhuh

**::CIKNUURUL::** said...

ya Allah,..muntahkn trus kalau sy,..eeee,tobat xmnum dh,.huhu

A.s.t.i.n.a said...

Cuba minum alitea.. sedapp tau kak liza..

Niena Pengembara Ilahi said...

ahhaha nina igt nape.. cicak mati la plak isk

Muhammad Burn said...

oh, tidak! cicak mmg suka mati dlm gelas. kdg2 siap wt projek. mati bdua plak tu.

.........cP~ said...

boleh muntah 3hari 3malam camtu..

Puanbee2 said...

memang geli wuu..pernah juga mcm ni saya nk minum milo yg dah lama sikit tinggal atas meja tak tutup , sekali nampak mata 2 bijik terkelip2 .. nasib tk sampai dlm mulut lagi ..tp memang geli habis ..seminggu tkmleh tengok cawan tu