iklan

Followers

Pages

Monday, 14 January 2013

Mmmm... bola tak gol!



Kakak ipar aku post kat group untuk ahli keluarga aku je tentang mak. Mak sekarang ada kat Ipoh, di rumah abang sulung aku. Dialog spontan ni antara mak, kakak ipar dan anaknya, Mira yang dah 13 tahun.

"hehe..nak cite mak wat lawak masa makan tegahari td sambil tgok tv..."

mak : hemm...x gol..
mira : kenape mbah kena tiang ke?
mak: hehe...(gelak! sambil tutup mulut)
om : kenape mak??
mak: 'fish ball' ni dah masuk mulut terkeluar masuk pinggan balik....

"bila ingat asyik senyum sendiri...."

Musim bola ke mak? He..he... ingatkan apa, tertipu Mira dan kakak ipar aku! Mak memang macam tu, kadang suka nak mengena. *(^_^)*..

2 comments:

jeBateja said...

wahhh...ini lawak spontan kan kak.....ahakz

aQu Mad said...

haha.. salam kenal :)