iklan

Followers

Pages

Wednesday, 21 December 2011

Keputusan Peperiksaaan PMR Tahun 2011

Esok 22 Disember 2011 akan diumumkan keputusan PMR. Berita di TV pun dan umumkan ambil keputusan exam seawal pukul 10 pagi. Aku yang suspen, anak aku rilek je.. dia yang hantar link ni.

http://www.moe.gov.my/index.php?id=13&aid=2324&fb_source=message


Aku akan menemani anak sulung aku Aishah ke sekolahnya esok. Biasalah dia nak mamanya yang pergi temankan. Aku rasa dia yang temankan aku nanti sebab dah tentu aku berjalan di depan nak ambil keputusan tu sedangkan dia menyorok je di belakang aku... he..he..

Doakan ye! Nanti aku sharelah keputusannya..Insyaallah!

7 comments:

AL-QASSAM said...

Straight A.. insyaallah

ummiross said...

hehe ummi pun macam tu dulu Liza, lebih2 pulak ummi berdebar, anak2 relax je. Moga anak Liza beroleh kejayaan cemerlang, insyaAllah.

zati embong said...

moga yg terbaik utk anak kak.

Hanis Azla said...

Aishah yg teman mama ambil result ye kak.. he..he..

InsyaAllah, Aishah akan dapat result yg cemerlang..

mas saari said...

moga anak akak dapat result cemerlang!

Daddy Ziyyad said...

semoga mendapat keputusan yang cemerlang!!!

Namun, apa jua keputusannnya nanti, perjalanan masih jauh..

diana said...

saya pulak yang tak sabar nak tahu cemana result aisyah ni..:)