iklan

Followers

Pages

Friday, 2 December 2011

Tukar beg kulit ke beg etnik yang unik

Beg kerja aku dah rosak, talinya dah nak putus pun. Jadi lecehlah pulak aku nak menjinjing file client aku masa pergi appointment nanti. Mulanya nak juga cari satu beg kulit kat Sogo, KL yang sedang hangat buat jualan murah. Tiba-tiba teringat pulak blog Amani Beg Kraf sedang buat jualan murah juga untuk beg-beg Maika etnik yang unik dan cantik-cantik belaka.

Klik Amani Beg Kraf untuk melihat jualan murah.

Elok juga aku ambil peluang masa diskaun 10% hingga 20% ni berlansung. Sekali-sekala beri kelainan pada penampilan masa jumpa client, bagi seri dan semangat etnik semulajadi.

Ok tak kalau aku ambil yang ni? Warna pink yang menyerlah...


Tapi anak dara aku suruh ambil yang warna purple ni...


Alahai! Comelnya ni tapi tak sesuai nak isi file. Buat handbag boleh le gamaknya.


Jangan order dengan aku kalau korang suka, tanyalah tuan blog dia kat SINI.

Hubby kata aku ni gila beg. Aku gila tengok je tapi tidaklah gila membeli pun. Beli bila perlu je. Aku jenis yang suka pakai handbag sampai dah rosak barulah aku cari yang baru.

Carilah satu yang sesuai untuk korang terutamanya kaum hawa. Nak buat hadiah pun sesuai, nampak unik dan kualiti jahitan yang sangat memuaskan.

3 comments:

Daddy Ziyyad said...

ok juga buat pembaharuan, lain dari yg lain..asyik tipikal aja handbag kulit kan...

ir yien 9897 said...

comel nyer...
yien pun anak dara akk
nk yg warna purple..hehehe

sara pedrosa said...

pink tu chomel akak liza ;)