iklan

Followers

Pages

Monday, 4 June 2012

Petua anak lemah menulis dan manja

Setuju bebeno le teman dengan apa yang dikatakan ni... kome bace le sendiri ye..

Edu Cahayaku, salah satu siri buku-buku yang anak-anak aku guna untuk pembelajaran semasa mereka diperingkat tadika. Pengasasnya Chahaya Abdul Manan.

Mohamad Shuhmy Shuib, penceramah untuk bimbingan, kaunseling dan motivasi. Lawat facebook fan pagenya di Bimbingan dan Lathan Pekerja/Pelajar atau facebooknya sendiri, Mohamad Shuhmy Shuib.

8 comments:

Mama Kembar 3 said...

Salam. Good infor! Thanks for sharing, rasa nak cpt cpt buat for my boys moga moga berkesan :-)
Mohon copy paste to share in my blog ye. Thanks :-)

Liza @ Adzriel AB said...

Mama Kembar 3 : boleh copy... silakan. saya pun excited nak mencari bahan utk anak2 ni.

pena rozie said...

good info....

Rai said...

setuju sangat pasal mannja tu.. anak sulung kami suap makan bagai..biasa la kononnya sulung.. sekarang ni manja..semua pun nak kita tolong buat walau pun da pandai buat sendiri..adiknya pulak dari kecik suka nak buat sendiri.. jarak diorang dua tahun..nampak yang abang lebih manja dari adiknya..

adik of course la jugak manja jugak..tapi da banyak pandai buat sendiri..

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

info menarik ni (^___^)

S..U..D..@..I..S said...

tq info yg baik...

shaqza said...

anak sulung saya masuk tadika cahaya mataku di bandar jengka..usia 5 tahun dah boleh membaca dgn kaedah cahayamata. tapi tak lama lps tu tutup pulak tak sempat anak seterusnya mengikuti tadika cahaya mata.

diana said...

maisara makan nasik je yang bersuap..yang lain semua nak buat sendiri.nak kata manja tak jugak..rotan,cubit semua dah rasa..cuma makan nasik memang dia tak nak suap sendiri..geli katanya.