iklan

Followers

Pages

Wednesday, 19 October 2011

Segmen : Saya, blog dan pembaca


Dah berbulan-bulan tak join segmen Ben Ashaari. 
Dia pun dah jarang buat segmen pun... kali ni aku join!
Siapa mau join, klik SINI.... habis 5 petang ni!


Tajuk segmen "Saya, blog dan pembaca" punya makna yang berkaitan dengan hubungan antara aku sebagai penulis blog yang menjadi sebahagian dari jiwa dan luahan hati untuk dikongsi bersama pengunjung blog ini. Jika sudi akan terus membaca dan menggeledah isi-isi mahupun entry-entry dalam blog ini.

Aku cuba untuk berkongsi rasa sesuatu yang dapat dijadikan ingatan dan panduan buat diri aku dan teman-teman pembaca semua. Terkadang apa yang kita alami dan lalui tidak sama dengan insan lain dan bila dikongsi menjadi pengalaman baru dan ikhtibar buat mereka. Asalkan ia untuk kebaikan bersama dan tidak menimbulkan kekeruhan.

Sejak awal berblog pada Januari 2010, inilah gambar profail aku yang tak pernah berubah :


Boleh add aku di facebook kat Adzriel AB.

19 comments:

noraauliyya said...

singgah dari segmen yang sama !
slam perkenalan.

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

saya pembaca tegar blog kak liza hehe

Diana @ bilakukatacinta said...

SAYA PEMBACA BARU AKAK...salam kenal

Cik Kamoo said...

singgah sini dari belog BEN!! Salam kenal ...

ザイダツアズニ said...

singgah dari segmen yang sama...

Mr.Baiz said...

selamat tengahari..singgah dari segmen Ben..

kalau sudi jemput memeriahkan lagi 1st GA dari Baiz ye..:)

http://mrbaiz.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

nurul nabila bt medan said...

dtg dri segmen sama ^^

c genk bah ne said...

Datang dari segmen yang sama
Datang nak ziarah rakan blogger ^^

JEMPUT JOIN SEGMEN GENK

Hanis Azla said...

datang ke sini jengguk kawan saya.. suka dgn kata-kata akak tu.. "apa yang kita alami dan lalui tidak sama dengan insan lain dan bila dikongsi menjadi pengalaman baru dan ikhtibar"..

wanie wonek said...

singgah dari segmen yang sama. salam perkenalan.

http://waniewonek.blogspot.com

HafizRahim said...

Salam kenal.Dari segmen yang sama.=)

Entry terbaru saya "HafizRahim.Com : Saya, blog dan pembaca"

IntaNBerliaN said...

Salam kenal.. terjah dari segmen yang sama..

follow awk.. nanti senang nak baca entry awk :-)

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2011/10/segmen-saya-blog-dan-pembaca.html

Eza Boom Boom :) said...

Jom kenal-kenal! Teruskan berblogging! kalau sudi..Singgahlah blog Eza yer..

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

Syieda_Joy™ said...

Salam Perkenalan dihulurkan ^_^

syieda dtg dari blog Abg BEN ...jom datang blog syieda pulak..^_^

ke blog syieda ^_^

RJ Beena said...

Singgah pagi...sambil2 tinggal jejak :)

||EzzaTy AriFfiN|| said...

dr segmen sama..jmput singgah my blog yg x seberapa... =)

http://dessertroses.blogspot.com/

shiema sufian said...

jom sunggah baca entry dan follow shiema. sheima dari segmen yng same :) follow you :)

HasrulHassan [HH] said...

Salam Singgah.
Daripada segmen Ben, kasik up trafik blog ni ...weeee ... mekasih.

Ikhlas dari:
Sebuah BLOG Penceritaan Suku Abad

Oshin said...

sama-sama menyinggah :)