iklan

Followers

Pages

Monday, 4 April 2011

SEGMEN 4 : ALAMAK! ENTRY DIA NI MEMANG BEST!

Sudi-sudilah! STICKY POST sampai JUMAAT, 8 April 2011 @ pukul 10.00 pagi

Idea muncul setelah kenyang makan nasi dengan masak lemak udang. Tengah boring sebenarnya ni!! Okay! Ini idea segmen keempat aku. Nak minta korang share sesuatu.

Syarat-syarat sahnya :

1. Copy header aku dan paste kat entry korang. Link ke entry ini.
2. Tajuk entry : "Alamak! Entry dia ni memang best!"
3. Letak 3 link entry yang korang suka sangat dari 3 blog yang berbeza ke dalam entry korang.

Aku bagi contoh :

Tinggalkan link entry korang tu di ruang komen entry ini. Itu aje! Arigato!

Tutup segmen : Lama sikitlah kali ni! JUMAAT, 8 April 2011 @ pukul 10.00 pagi

21 comments:

Hanis Azla said...

saya cuba cari masa untuk join yer kak.. thank you letak link saya lagi.. sayang akak..

Adinda Amy Sensei said...

wahh rajinnye akak wat segmen...hehe

Liza @ Adzriel AB said...

Hanis Azla ; entry hanis tu mesti dibaca oleh mereka yg bergelar ibu bapa.

Liza @ Adzriel AB said...

Adinda Amy Sensei : tunggu amy join je.. he..he..

Azza Firza said...

wawawawaaa, visit u back here ! :)

AL-QASSAM said...

Segment je banyak kak.. xda dengar pulak pemenang dia....muskil2

Liza @ Adzriel AB said...

Azza Firza : TQ azza..gd luck. study elok2.

Liza @ Adzriel AB said...

AL-QASSAM : segmen ni mana ada hadiah dik ooii. kita seronok2 sharing entry je.

manueng said...

sy join ;)


http://lensajingga.blogspot.com/2011/04/alamak-entry-dia-ni-memang-best.html

azwa amani said...

nak join.... :)

Liza @ Adzriel AB said...

azwa amani : sila-sila.. jgn malu-malu.

Sofya said...

nak join gak niii

Liza @ Adzriel AB said...

Sofya ; buat malu2 pulak

Puan Kutu said...

akk dah menang, tp tak dpt coklat.dpt bantal..yehaa..menang jugak kan..

http://lovelysweetcottage.blogspot.com/2011/04/pemenang-giveaway.html

Liza @ Adzriel AB said...

Puan Kutu : datang dgn berita gembira... yeaaa.. nak peluk bantal ni.

diana said...

saya join ni...:p

http://diana-senyumsenyum.blogspot.com/2011/04/alamak-entry-dia-ni-memang-best.html

Siti Hajar Masri said...

awak,boleh ajar x cara buat sticky post?

Sofya said...

akak.. saya join ni...

http://sayangsofya.blogspot.com/2011/04/alamak-entry-dia-ni-memang-best.html

Hafzan Sarah said...

saya join jugak..hehe

http://gadislongleg.blogspot.com/2011/04/alamak-entry-dia-ni-memang-best.html

Hanis Azla said...

kak saya join.. berjaya juga akhirnya untuk turut serta. Alhamdulillah..

http://hanisazla.blogspot.com/2011/04/segmen-4-alamak-entry-dia-ni-memang.html

sitiezahim said...

yeppp sudah join...:D

http://catatandarideutschland.blogspot.com/2011/04/alamak-entry-dia-ni-memang-best.html