iklan

Followers

Pages

Wednesday, 5 October 2011

Sama-sama suka Chelsea

Gambar dari Google je

Bila aku tengok lambang Chelsea ni, mesti aku teringat si comel Lulu. Kalau jenguk ke blog dia dengan warna biru je. Suka dan sayang betul dia dengan Chelsea.

Inilah header Lulu...comelkan.


Tak perasan selama berkunjung ke blog Diana, pun peminat Chelsea juga rupanya.

Itu pun baru malam tadi aku tersedar bila adik aku kata, "Ooo... dianarashid.com yang ada lambang Chelsea ni ke?".

"Ada lambang Chelsea ye? Hehh... tak perasan pulak aku", blurr jap aku.

Dua-dua blog yang best, patut jenguk diaorang. UV tinggi je kat blog diaorang ni.

7 comments:

diana said...

boleh buat group blogger chelsea ni kak liza..hahahh...
harap lebih ramai blogger2 pompuan nak sokong chelsea..
meriah sikit.hehehh

Hanis Azla said...

itulah, kedua2nya suka chelsea.. waktu tgk tajuk entry akak td mmg dah terfikirklan kedua mereka ni..

kakchik@ella said...

tak minat mana2 grup bola. Hihihi.

atuk said...

Assalamualaikum Liza

peminat bola juga yerrr

Wassalam

Ct Aja said...

wah minat bola gak akak ye..kikiki

mas saari said...

memang fanatik chelsea tu..

jeBateja said...

kawe tak minat bola.....errrr...chelsea tu berkaintan bola ke..??? ahakz