iklan

Followers

Pages

Monday, 31 October 2011

Tak perlu nak susah keluar rumah!


Jom shopping depan laptop korang je.. pilih dan bayar online je! Barang terus sampai ke rumah. Barang apa yang korang nak beli? Aku boleh offer beberapa jenis yang menarik khusus untuk wanita!

Hari Raya Haji cuma hujung minggu saja lagi! Sempat lagi nak membeli untuk barang baru...

1. Telekung 
di Adzrien Shoppe dengan diskaun sehingga 10% - sampai Jumaat (4 Nov'11) ini saja tau!
Ada 6 pilihan telekung dengan warna dan corak yang menarik!

2. Kosmetik
di Beauty Farmasi Colour Cosmetic, jangan lepas peluang! Ada clearance sales!
dan barangan kosmetik lain!

3. Tudung
di Asterisk Boutique, harga rendah giler dari harga pasaran luar tapi kualiti yang setanding!
Jubah muslimah dan kain ela chiffon & sari pun ada!

4. Beg etnik
di Amani Beg Kraf, semuanya hand made yang cantik-cantik dan buat aku sendiri rambang mata nak memilih.
 
Macam-macam corak lagi, back pack pun ada!

5. Spare Part kereta
Eh! Bukan untuk wanita sahaja. Yang ini offer untuk mereka yang ada kereta terutamanya kereta buatan Malaysia. Mencari alat ganti kereta yang murah? Lawatlah senarai dalam blog ni ; Restu Supply

Absorber pun ada, tapi tuan blog tak upload pulak kat situ, kalau nak tak sampai RM400 pun untuk set penuh depan dan belakang kereta. Segala pertanyaan boleh ajukan pada tuan blog tu yang dah 20 tahun berada dalam industri otomotif.

Barang dihantar oleh tuan blog ke tangan pembeli. Jadi pembelian hanya boleh dibuat sekitar Kajang, Bangi, Nilai sahaja. Tak boleh nak pos seketul-seketul! Berat sangat barangnya!

~ Senangkan! Order online je, mudah, murah dan berkualiti. Tak perlu nak susah-susah keluar rumah membeli. Jimat masa, jimat duit minyak/tambang dan tak penat. Apa pun tetap juga kena berhati-hati agar korang tak terkena tipu dengan peniaga yang tak bertanggungjawab macam dalam entry INI.

6 comments:

Amy Syaquena said...

betul sekarang ni mudah semua di hujung jari...

diana said...

ni namanya dunia dihujung jari..:)

Daddy Ziyyad said...

Sekarang ni, nak beli nasi pun dah boleh online...:)

mas saari said...

sekarang ni semua di hujung jari kan? tapi beli barang online kena berhati2 jugak, takut ditipu... jadi kena cari blogshop yang betul2 boleh dipercayai..

Hani said...

Salam Kak liza..semua dah online..semuanya dihujung jari sampai nak belajar sifir pun boleh gune jari.. ahaks!

nick dot anis said...

saya susah ckit nak percaya online ni.sbb takut barang tak supe bikin