iklan

Followers

Pages

Monday, 19 September 2011

Dua-dua cantik, seiras je!

Entah kenapa suka pulak aku nak membandingkan wajah keduanya si pelakon Bollywood, Preity Zinta dan pengacara Majalah 3 di TV3, Nurul Syuhada. Seakan ada persamaan wajah mereka di mata aku. Tak tahulah jika lain dipandangan mata korang pulak..he..he..





Memang ramai lagi artis yang punya wajah seiras.
Ini yang dikatakan 7 wajah seiras kita agaknya dalam dunia ni.

Tidaklah minat sangat pun dengan mereka, cuma melihat saja.
Cantiknya wanita ciptaan Tuhan.
*(^_^)*

17 comments:

diana said...

ha ah kak..
seiras la..
terutananya kat lesung pipit..

atuk said...

Assalamualaikum Liza

Subhanallah

Wassalam

sitiezahim said...

minat pretty zinta..nama cantik secantik orangnyee...hehehhee

nelly said...

i like !! seiras seyh !

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

seiras..dan plg ketara lesung pipit dan wajah manis mereka

CIK PARO! said...

kebetulan kak..
hehhehehe..

cik najihah said...

aah la..sebijik kot

Kak Aya said...

betul la Liza, nampak seiras ....bentuk pipi dan lesung pipit.

ZWAN SABRI said...

A'ahlaa.. seiraslaa.. baru zwan prasan.. sbelom ni x prasan pown.. ;)


MySuaraBlog: Open Mindedla Sikit Derr!

ummiarissa said...

rajinnya kak liza wat assingment ..he he he

mas saari said...

memang seiraslah kak!
sama cantik dan sama2 ada lesung pipit..

Suara Kalbu said...

Tak pernah jemu tengok Pretty Zinta. For me.. dia sangat cantik no matter how ramai pelakon seksi Bollywood yang kononnya cantik dan hot,, Pretty Zinta tetap pujaan hatiku huhuhuhu..

Dua-dua tu nampak seakan sama ..

Aku Ibu Muda said...

ke2-2 nya mmg sangat cantik!

ummiross said...

memang seiras dan sama2 menawan...

Daddy Ziyyad said...

betul lah..bila letak gambar sebelah meyebelah baru perasan rupa mereka lebih kurang sama

puanbee said...

memang nampak depa seiras .. lain tang dagu syuhada tu sikit je kan ..

fateem fatima said...

nurul syuhada junior saya masa kat sek dato harun tg karang tahun 2000...mmg masa kat sek,semua student panggil dia pretty zinta!:)