iklan

Followers

Pages

Saturday, 11 February 2012

Jangan marah kalau tercium belakang

Tengoklah 2 buah kereta ni parking terlebih garisan di bahagian belakang. Ni kira makan tanah orang ni. Jangan marahlah kalau ada yang parking undur terlanggar pulak kereta awak tu. Manalah tahu orang tu dok undur van dia yang tak ada sensor. Hanya dok perati bahagian depan je cukup ruang, tak tau pulak yang belakang dah terlanggar kereta orang yang parking macam dalam gambar ni.

Lokasi : Pasaraya Giant, Nilai

10 comments:

Hanis MY said...

Itulah mcm2 pesen org park pastu tinggal trolley dgn kete org huhu

Miss Nadya said...

nadia paling tak suka org parking cm tu..:(

lagi2 kalau kat mall kan ka..:(

p/s :: tengs kak..:)

Dinas Aldi said...

Betoi kan, kalau reverse tu okla ada sensor tapi kalau masuk depan dulu, aiseh..

MaYa MustWany said...

tuhla sikap org pnting kn diri sndiri.dh trkene baru membebel.geram sikap org mcm ni.lagi2 adalak yg xsegan2 park kat tempat oku.kete mewah,keluar pun fuhh bgaya siap jwp phone.amboi bongkak.

ummiross said...

Tu lah,memang suka dicium agaknya, hik!

jeBateja said...

Alaaa...langgar je...dah terlanggar..kita lari le ke TESCO plak kak...ahakz....

Alongxp.com said...

sy pnh jumpe... kancil... sy cium je bumper die... org sume ushar smacam, sy peduli ape, sape soh parking camtu, pastu nk blk, sy n adik belek ar keta tu... nampaknye keta pompuan, sbb seat rapat ke depan, spek mata tu spek pompuan,pastu bila adek belek2, rupenye keta sepupu kitorg... hahaha... lantakla... sepupu ke 2 pupu ke, kupu2 ke... wat camtu,memang kena ar...

Ct Aja said...

iya la akk... da terlebih sudah..

muslimah rempit said...

itu tandanya tuan punya kereta terlebih kaya... hahahaha...

Kalau Kak So la yang terlanggar, Kak So buat bodo jer hahahaha...

mas saari said...

geram orang camni!
pentingkan diri sendiri..