iklan

Followers

Pages

Wednesday, 8 June 2011

BEN ASHAARI AJAK KRITIK BLOG AKU


Sapa nak join segmen Ben Ashaari kali ini berdasar tajuk di atas : Klik SINI

Aku bagi peluang korang beri kritikan membina pada blog aku..... harus menggunakan bahasa yang baik gitu.. he..he..!!

Aku terharu betul dengan sokongan teman-teman dari bloglist Kunjungan Selalu aku.
Terima kasih sangat-sangat atas persahabatan ini.

Juga selamat datang pada teman bloglist dari Segmen Ben Ashaari.
Moga persahabatan yang terjalin akan kekal abadi.

30 comments:

Eyrique Ettiqazz said...

semua dah ok..entri pon pasal khdpn kita n pasal ur family...so,x de unsur2 gossip girl..hikhik..

farahin nasir said...

assalamualaikum..

bunga??! sy suka!! cantek n comeyy..

:)

c u m u h a m a said...

singgah kritik .

simple n nice .

NO 29

http//anakgadischot.blogspot.com

jum sesame kritik :)

Hanis Azla said...

nak kritik2 ni tak retilah kak.. klu nak puji tu.. ada byk pujian utk akak.. yg utamanya bab friendly dan bab entry yg best2 tu..

Daddy Ziyyad said...

Hmmmm...

Nak kritik apa ya....jap, nak cari idea...:)

diana said...

saya ingt nak join tapi baca syarat

"khas buat blog blog yang baru siap tahun ni"

huhu...

Princess Feyqa said...

salam, no 40 dtg!

blog ni simple ok la tu :) loading pun cepat hehe

jom kritik blog burux saya hehe

Cik Ezy said...

follower letak atas..
baru sng org nk follow..
2je..
=)

no 92

Muhaimin said...

Femes lah akak lepas nih heheeh..

Bro ahmad said...

blog ni tak ada kotak follower ke?

Liza @ Adzriel AB said...

Eyrique Ettiqazz : he..he.. EE! kitakan bukan jenis suka gossipkan. realiti yg penting.

farahin nasir : wanita & bunga tak dapat dipisahkan.

c u m u h a m a : TQ dear... dah balas

Liza @ Adzriel AB said...

Hanis Azla : tak kritik tapi tegur pun ok. takut ada perkara yg terlepas pandang. banyak kak liza belajar dari hanis... terutama tentang anak2.. BFF ye!


Daddy Ziyyad : selalu buat kak liza tersenyum tau! TQ dik!


diana : errkkk... kak liza salah baca le kot. tapi kira halallah kan.. kak liza pun baru aktif januari tahun ni.

Liza @ Adzriel AB said...

Princess Feyqa : TQ dear, akak dah jenguk blog comel feyqa.


Cik Ezy : TQ dear... kak liza dah alihkan ke sidebar kanan atas.


Muhaimin : Kak liza tak boleh lawan famous ad3q. Buat duit online lagi.. TQ atas idea2 & tunjuk ajar.


Bro Ahmad : Maaf dik... ada! baru alih ke sidebar.

TeAqArH said...

salam akak...teaqah dtg utk segment kritik mengkritik utk kebakikan blogger2....hehehe...thnx tu abg ben la kan....
yey...blog akak bunge2...adakah empunya diri jugak bunga2??
header tu simple...^_^
keseluruhan ok....loading x lmbt...
tp akak org kuantan ker?
ref num:189

Liza @ Adzriel AB said...

TeAqArH : TQ... orang jengka ..
jenguk entry ni :

http://adzriel.blogspot.com/2011/01/25-random-things-about-me.html

Nadya O'Conner said...

Nombo 28 melaporkan diri..:)

nice blog macam kak liza..:)

ツ Ben Ashaari Ajak Kritik Blog Nadya ツ

Nurulhuda said...

Hi , Happy to drop by 142 :)
Cantiknya blog ni!! :D

TeAqArH said...

oh..jengka..tqah kuantan....^_^

zety madu said...

wow..
teringat nora elena bila nampak byk sgt rose..
ahahha
nway chatbox tu klu letak kat tepi kan senang nampak..cam x sesuai jew letak kat bawah tu...

dr:143

http://maduheart.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-kritik-blog-aku.html

Shuk_ArChie said...

oh kak... blog ni serious sejuk mata memandang...

! syifa lovera said...

eh eh mna chatbox?hihi.klw boleh letak bwh followers yea.senang org nak tggl jejak :)
tu jeaa.nice blog ^^
no 156.jom singgah blog syifa plak.

Alya Esprézzo said...

cakk cakk ! alya dtg nieeeeee...hehe blog simple, tapi nice ! senang loading, btw happy blogging :D

jom kritik blog alya, No.133 :)

http://www.alyaesprezzo.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-kritik-blog-aku.html

solomolo said...

loading > laju
susun atur > menarik
font > ok
warna > sedap mata memandang

172...

Nur Edrina said...

nice blog sis ..
bunga2 .. cantik ^^

NO.66
[ Kritik Blog Fina plak .. tq . (^^,) ]

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

Nice blog :)
*196 ^_^

QaRr JaliL said...

blog akak simple :)

Mrs. Farhan said...

Wahhh, ringan la blog ni. Sangat2 suka. =)

Saya no 118. Saya FOLLOW awak.=)

mieya atiera said...

kotak follower and shoutbox sesuai diletakkan di bahagian atas..
senang orang lain nak tinggalkan jejak :)

cik Ida said...

hai..

just nak saran,
susunatur layout bagi nampak kemas.. kotak follower letak kat atas bagi senang orang lain nak klik.. :)
background if tak crowded maybe lebih cun.. :)

salam kenal dari no.76

http://idafirdausi79.blogspot.com/

♥yaya budak suka embun♥ said...

nice & simple blog :D

NO 188