iklan

Followers

Pages

Friday, 17 February 2012

Senyum! Jangan tak senyum!


Kadang senyuman kita dapat menceriakan hati orang lain yang mungkin tak berkenaan dengan kita.
Senyum buat wajah berseri, senyum sorang-sorang... he..he..





Diana ada jual ikan segar di blog senyum-senyum... jom pilih!

10 comments:

Citarasa Rinduan said...

mmg kerana senyum.. hati yang marah jadi sejuk

liza.. ayu sukar nak bolos blog diana..
seminggu hari2 sampai 3 kali klik susah nak tgk entry dia..
kosong..
sangat pelik.. rasanya ayu sorang jer y tak leh masuk blog dia...

Ct Aja said...

Nak senyum jugak la hari ni kak..hihi

Amie said...

Orang kata dengan senyuman wajah yang hodoh boleh nampak manis, tapi kalau wajah cantik tak pandai senyum, hilanglah seri cantiknya!

kakchik@ella said...

btl tu krn dgn senyuman terlahirlah ikatan.

ummiross said...

Liza,ummi datang dengan senyuman, sedekah paling mudah..

Daddy Ziyyad said...

susah nak tgk org senyum bila ada traffic jem...cobaaaaaan :)

mas saari said...

saya suka senyum!!

-Sara- said...

senyum senyum selalu ye kak liza! :)

Dinas Aldi said...

Senyum adalah salah satu penawar terindah :)

diana said...

disebabkan link saya dalam entry ni banyak pulak dapat komen kat entry tu..heheh..terima kasih kak..:)