iklan

Followers

Pages

Tuesday, 2 August 2011

Alamak! 'N' sudah terbaliklah ustaz..



Alamak! Macam mana boleh tersilap?
Harap pihak SRA Bandar Seri Putra dapat betulkan kesilapan ni.
Aku pun baru perasan bila ternampak dalam facebook kawan aku tadi.
Tak pasti pula sama ada di cat atau ditampal hurufnya tu.

Elok dibetulkan kesilapan ni.
Kalau anak-anak yang tersalah eja, tentu kena marah ni!
Potong markah periksa!

4 comments:

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

hehe~ comel ape..seni =)

Ms.Az said...

boleh plak N tu terbalik.. mcmne dorg xperasan? ke buat2 xnmpak..yg natang tu tebalik.. sila hr bulan nanti budak2 tulis n pn tebalik, ckp, skola yg ajar.. hehe..

kisah cik paro said...

haahlah terbalik..
sangat prihatin..

Dhymalk dhykTa said...

salam ukhuwah liza

ini kunjungan perdana dari saya, blogger makassar, indonesia

mau bertanya , url banner denai hati apa yah, link nya sy pasang di blog list yah..

salam ukhuwah dr bumi anging mammiri makassar