iklan

Followers

Pages

Monday, 22 August 2011

Inspirasi buatku

Cerita yang buat aku hampir menangis tapi masih juga tak berubah... Ishh!! Will Smith yang aku suka!



Aku bolehlah nak main ni sikit-sikit, itu pun anak-anak yang ajar! "Macam ni mama!"
Siapa sangka, Amirul (13) yang selalu susah nak dapat A dalam exam tapi cukup laju main rubik ni.


8 comments:

Fadzmie Mohamad said...

Saya pun masih lagi terkial-kial nak solve rubic cube ni. LOL.

ummiross said...

Ummi tak cekap nk solve rubic cube ni, tapi anak ummi boleh tahan jugak lajunya.

YanaMIB said...

tabik spring lah org yg boleh solve rubik..sy mmg xreti lgsg men menatang tuh..haha~ =)

Sunah Sakura said...

perghhh! hebatlah anak akak! kalo saya, memang sampai bila2 pun tak jadi...ahahaha~

Daddy Ziyyad said...

Citer tu mmg best! Saya tgk byk kali. Bila anak saya dah besar sikit, saya nak suruh dia tgk..biar dia tahu bagaimana sayangnya seorang ayah kpd anak nya :)

Rozali said...

Assalamualaikum Liza

anak yg cerdik...kannn

Wassalam

Ct Aja said...

saya pon gagal lagi main benda ni akak...hi3

Muhammad Burn said...

crita tu mmg terbaik.