iklan

Followers

Pages

Wednesday, 24 August 2011

Post tak up-date di bloglist??


Geram je tengok blog aku ni tak up-date kat bloglist walau pun ada entry baru... Sabor Liza!

Bila marah, renunglah baby dengan kasih sayang.
Comelnya! Tak jadi nak marah!

8 comments:

Syazwan Youb said...

mungkin sebab tukar namablog.blogspot.com jadi namablog.com

Liza @ Adzriel AB said...

Touya K II : agaknya bilalah nak ok ye.. geram pulak rasanya.. tapi kenalah sabarkan. marah pun tak jadi apa.

Ibu Muda 30series said...

kak liza...kt dashboard list pon lambat sungguh appear..berjam2 ke belakang

Unknown said...

saya pun pernah kena macam tu, dah update entri, tapi dalam bloglist kawan2 masih yang lama...huhu

Syazwan Youb said...

cuba test komen kat blog yang guna comment luv , ada kuar apa-apa tak ?

Liza @ Adzriel AB said...

Aku Ibu Muda : sedih

~ yus ~ : dulu pernah jadi di blog satu lagi tapi kejap je dah ok.. ni lama lak.

Touya K II : nampak mcm ok je

jeBateja said...

errr..kawe agi le tak paham it - it ni....dunia kilang lah kata kan....ahakz

Diana Rashid said...

saya dulu contact google kak liza..
tu pun ambik masa dekat 2 minggu jugak la..
sedih betul..