iklan

Followers

Pages

Wednesday, 24 August 2011

Post tak up-date di bloglist??


Geram je tengok blog aku ni tak up-date kat bloglist walau pun ada entry baru... Sabor Liza!

Bila marah, renunglah baby dengan kasih sayang.
Comelnya! Tak jadi nak marah!

8 comments:

Touya K II said...

mungkin sebab tukar namablog.blogspot.com jadi namablog.com

Liza @ Adzriel AB said...

Touya K II : agaknya bilalah nak ok ye.. geram pulak rasanya.. tapi kenalah sabarkan. marah pun tak jadi apa.

Aku Ibu Muda said...

kak liza...kt dashboard list pon lambat sungguh appear..berjam2 ke belakang

~ yus ~ said...

saya pun pernah kena macam tu, dah update entri, tapi dalam bloglist kawan2 masih yang lama...huhu

Touya K II said...

cuba test komen kat blog yang guna comment luv , ada kuar apa-apa tak ?

Liza @ Adzriel AB said...

Aku Ibu Muda : sedih

~ yus ~ : dulu pernah jadi di blog satu lagi tapi kejap je dah ok.. ni lama lak.

Touya K II : nampak mcm ok je

jeBateja said...

errr..kawe agi le tak paham it - it ni....dunia kilang lah kata kan....ahakz

diana said...

saya dulu contact google kak liza..
tu pun ambik masa dekat 2 minggu jugak la..
sedih betul..