iklan

Followers

Pages

Thursday, 27 January 2011

Bersantai bersama Rossa


Sebaik saja hantar anak2 ke sekolah, kena hantar hubby ke KLIA airport hari ni. Tak jauh pun...ke Sabah je! Sejak kenal dia 16 tahun yang lalu, ish..menggamit sejarah silam pulak ye! Memang akulah yg selalu hantar & ambil dia di airport sama ada di Subang, LCCT atau KLIA. Jarang benar ambil teksi. Selalunya aku yg offer diri utk hantar & hubby tak pernah memaksa pun. Saja nak bermanja & memanjakan, mengeratkan kasih sayang! Ehem..petua tu!

Lebih kurang pukul 7.20 am dari rumah, tiba airport pukul 7.45 am. Tol lebih kurang RM4.20 rasanya. Sampai di arrival, dia turun, angkat beg & salam peluk cium. Macam biasa pesanan hubby "Tolong tengokkan anak2!"... iyelah yang! Itu sudah semestinya.

On the way balik, layan CD Rossa pulak. Alahai..terasa rilek je. Drive pun slow je...100km/hr tu slow ke? Memanglah santai sebab tekan minyak je ; auto gear. Drive kereta hubby. Selalu tu bawak kereta aku gear manual, tu yg rasa rilek je. Tambah pulak dgn lagu Rossa yg buat aku bersantai.

4 comments:

nabilah_2908 said...

100km/hr tu slow...huhuhu..

tp kalau lalu kat highway..normal la tu.. ;)

sy lak kalau kusut2 time drive..sumbat cd maher zain...tenang la sikit.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
SAKIT GIGI

Adzriel AB said...

ada 2 CD je pun. rossa dgn maher zain. he..he..

Hanis Azla said...

dulu rajin juga ambil dan hantar en.asben ke airport sendiri.. tp skrg ambil teksi aje sbb lbh senang nak claim guna resit.. he..he..

drive sambil layan lagu mmg syok kan kak.. rasa smooth aje perjalanan kita..

Adzriel AB said...

hanis : skrg masa kerja adjust sendiri, so boleh le hantar. lain le kalau flight kul 3 pagi ke..memang tak boleh. kesian anak2 le.