iklan

Followers

Pages

Wednesday, 12 January 2011

Rakan2 blog aku..


Thanks to Teruna Suci di http://ohdaus.blogspot.com , kerana Kak Liza terjah blog tu tanpa sengaja pada Isnin lalu melalui Google search AJL25. Tiba2 aje jadi tersemangat semula Kak Liza nak menulis di blog ni. Dah lama rasanya terbengkalai dek sibuk kerja & anak2.

Sehari dua ni ramai juga aku dpt teman2 baru blogger utk 2 blog aku :
http://adzriel.blogspot.com
http://adzrienshoppe.blogspot.com

dan utk blog baby & hubbyku (aku jadi PA tak bertauliah!)
http://arifikhwan.blogspot.com
http://res2supply.blogspot.com

Alhamdulillah, bertambah kenalan aku.

Buat teman2 blogger baru & lama, terima kasih atas sokongan kalian.
Teruja & kadang tersengih sorang2 baca blog korang ; teruja gak nak shopping!

A-D
http://a-cat-name-elin.blogspot.com
http://aishahfaisal.blogspot.com
http://alphabetinmyhead.blogspot.com
http://annashariff.blogspot.com
http://asteriskboutique.blogspot.com
http://aqistudio.blogspot.com
http://babybundlecollection.blogspot.com
http://beautifultudung.blogspot.com
http://begberjenama.blogspot.com
http://buku-syazni.blogspot.com
http://butikazeefazfar.blogspot.com
http://cocoacollagen-ccpp.blogspot.com
http://daniarizuan.blogspot.com
http://darkacemedia.com
http://denpal568.blogspot.com

E-H
http://e-relawanmuslim.blogspot.com
http://fatimatun.blogspot.com
http://hanisazla.blogspot.com
http://hazila.blogspot.com
http://hsgsale.blogspot.com

I-L
http://ijjalyza.blogspot.com
http://istimewa2u.blogspot.com
http://kalamkuberbicara.blogspot.com
http://klcitizen.blogspot.com

M-P
http://mami-sue.blogspot.com
http://mylittleadaman.blogspot.com
http://mypu3cakehouse.blogspot.com
http://www.neyhan.com
http://nhy87-nur.blogspot.com
http://nizarahim.blogspot.com
http://permatahatimamaayah.blogspot.com

Q-T
http://salamborneo.blogspot.com
http://selipartoilet.blogspot.com
http://shuhmy.multiply.com
http://sitinurasyikin.blogspot.com

U-Z
http://ucmitosboy.blogspot.com
http://usahanaza.blogspot.com
http://wardahmustapa.blogspot.com
http://zaedascookin.blogspot.com

dan tak lupa pada blog sekolah anak2 aku...buat rujukan & melihat perkembangan.
http://srabandarseriputra.blogspot.com
http://sks7bangi.blogspot.com
http://smkjalan4bbb.edu.my/v1/

Harap mana2 yg termiss tu, ingat2kan aku ye!

3 comments:

YanaMIB said...

bagus ni wat penghargaan utk kwn² =)


follow you dear~ ^_^

Hanis Azla said...

baguslah nak menulis kembali.. sebab saya suka baca entry2 di sini.. menarik & ada pengajaran yg baik di dalamnya..

Adzriel AB said...

Hanis : idea tu memang le byk dlm otak ni.. cuma tak sempat juga nak diluahkan. Maklum le kita ni kan ibu pd anak2 yg cergas..he..he..

Yana : TQ darling... rakan2 sentiasa dlm ingatan Kak Liza ni.