iklan

Followers

Pages

Tuesday, 3 May 2011

BEN ASHAARI !!! Aku nakkkkk !!


Aku join segmen terkini Ben Ashaari dari SINI

Kenapa aku nak Ben Ashaari pilih blog aku?
Eh! Dah tentulah aku nak sebab biar ramai yang kenal blog aku.
Bila dah kenal tu sudi-sudi pulak datang semula untuk baca entry-entry aku.
Kalau tak kenal sampai bila pun takkan datang ke blog aku ni.
Kalau Ben Ashaari yang promote, Insyaallah ramai yang tahu..
Terima kasih Ben!

p/s : moga ada rezeki terpilih

15 comments:

en solo said...

fuh kanan, fuh kiri....
mintak-mintaklah terpilih lagi...


p/s : good luck !!!~

Dinas Aldi said...

semoga terpilih, insyaallah!

Suara Kalbu said...

Good luck Kak Liza..

Tapi blog akak ni dah ramai org kenal apa nak dibandingkan dengan blog ida yang jarang update tu hihihi

miss nadya said...

good luck u all...
good luck to me jugek..hue hue hue..:))

Liza @ Adzriel AB said...

en solo : amin

Liza @ Adzriel AB said...

Dinas Aldi : dah terlewatlah kak dinas. yg muda lebih pantas..he..he..

Liza @ Adzriel AB said...

Suara Kalbu : yg rapat je ramai kenal.. tapi isi kena bagus le..he..he..

Liza @ Adzriel AB said...

miss nadya : gud luck utk nadya juga

Dekcik said...

owh gud luck yer sis..

Dekcik said...

owh gud luck yer sis..

nyanyisunyi said...

Liza
muga2 berjaya..

gaung said...

semoga berjaya yer...kami pm datang dari blog abang ben..salam kenal dari kami.
fyi: kami baru je dapat 400 follower..sikit kan??takpelah sabar ajer...

ENTRY TERBARU: nuffnang bagi BE yang Ke-11 2011

Liza @ Adzriel AB said...

Dekcik : dah terlewat le dekcik

Liza @ Adzriel AB said...

nyanyisunyi : amin

Liza @ Adzriel AB said...

gaung : ishh... ramai tu