iklan

Followers

Pages

Monday, 9 May 2011

Adik blogger yang sedang glamour tahun ini


Gadis meminati gitar?

Aku terjumpa komen si gadis INI di ruang komen PRAPET. Melihatkan profilenya di Bangi... wah dekat dengan aku ni. Aku klik tajuk blognya. He..he.. nampak kecil molek aje orangnya. Headernya macam pernah aku nampak di blog orang lain. Memang samalah headernya. Tapi orang lain tu dah tukar header dia.

Aku try follow blognya. Oh! Dah pernah follow rupanya. Sebab tu setiap blog yang aku singgah,Insyaallah aku follow untuk tinggalkan jejak supaya aku tahu aku pernah datang ke blognya. Hati aku lansung terfikir, si gadis ini adik 'orang lain' tu ke? Bila melihat alamat blognya umpama mengiyakan dengan nombor kegemaran 'orang lain' tu.

Terjumpalah entry tentang kisah 'orang lain' yang dipanggil angah oleh si gadis. Betullah si gadis itu adiknya empunya blog ~Erti Kehidupan~. Moga si gadis tak ikut tabiat buruk angahnya yang suka kentut merata-rata. Jangan marah ye angah! Gurau aje!

Nama pun gadis, gila-gila pun tetap ada ciri kewanitaannya. Namun si gadis tetap sweet macam angahnya juga.

Si gadis dengan blognya !! Kecoh Betul. Kecoh tentang angahnya yang tak sabar-sabar lari ke hotel.

p/s : Kenduri kahwin nanti jangan lupa jemput kak liza ye adik Yien! Eh! Adik ke? Nak panggil aunty pun boleh juga..ha..ha..

9 comments:

Daddy Ziyyad said...

Ok gak blog dia...bila free2 nak godek2 entri lain dia..:)

Hanis Azla said...

sama2 popularlah 2 beradik ni yer kak..

Ujang9897 said...

hahaha...dia buat blog pun sebab kena paksa..=)

ir yien said...

haah buat blog coz kene paksa ngn angah... ujang kuat kentud :)

ir yien said...

thankz akk wt entry pasal sy :)

Liza @ Adzriel AB said...

Daddy Ziyyad : ada bakat tu.

Hanis Azla : 3 beradik tu, ada along lagi.

Ujang9897 : takpe..sekarang dah rela

ir yien : sama-sama kasih yien!

diana said...

wah..
adik dia pun blogger rupanya..

YanaMIB said...

blog dia bkn kecoh psl angah dia je..dia mmg suka kecoh pon..kan yien kannn...bahahaha~ =P

ir yien said...

hahaha..betul2 :)