iklan

Followers

Pages

Thursday, 5 May 2011

Selamat hari jadi sitiezahim @ hajar


Inilah rojak mee yang dimasaknya semalam... favourite aku masa dok kat Jengka dulu. Selalu suruh arwah ayah beli kat pekan sehari.

Semalam, 04 May 2011 aku terlupa.. sungguh terlupa mengucapkannya. Selamat hari jadi yang ke???? buat rakan baik adik aku yang kini berada jauh di perantauan. Nun jauh di bumi yang asing dari segi makannya, bahasanya, ugamanya... namun kau tetap tabah di sana. Rindu juga...eceh!!

Melalui blog dan facebook aku sering berhubung dengannya. Rajin memasak!

14 comments:

ummiross said...

Selamat hari jadi diucapkan pada sitiezahim...
Kawan adik Liza rupanya

Daddy Ziyyad said...

Selamat Hari Jadi Hajar...

Jauh tu dia berkelana...tapi best...melihat dunia...:)

sitiezahim said...

time kasih kak liza..terharunya saya..time kasih rime kasih 1000x hehe...

time kasih juga pada kak ummiros dan daddy ziyyad..:D

Suara Kalbu said...

Happy Belated Birthday kat beliau juga.

Nak balik Jengka waaaaaaaaaaaaa.... mindu mindu ni

diana said...

ada blog jugak ye dia..
nak jenguk2 la..

Hanis Azla said...

semoga kehidupan teman akak tu sentiasa diberkati olehNYA.. terliur tgk rojak mee tu..

Muhaimin said...

Saya geram tengok cucur udang tuh kak..

Liza @ Adzriel AB said...

ummiross ; kwan adik sejak sekolah rendah... sekampung je..

Liza @ Adzriel AB said...

Daddy Ziyyad : jauh berjalan byk pengalaman

Liza @ Adzriel AB said...

sitiezahim : sama2 kasih hajar

Liza @ Adzriel AB said...

Suara Kalbu : org jengka juga ke?

Liza @ Adzriel AB said...

diana : terliur nanti kalau jenguk blog dia

Liza @ Adzriel AB said...

Hanis Azla : aminnn

Liza @ Adzriel AB said...

Muhaimin : ad3q boleh makan, cik tipah kena pantang.. he..he.. oily!