iklan

Followers

Pages

Thursday, 5 May 2011

Lahirnya Imran membawa kebahagiaan

Aku tumpang seronok bila kenalan aku ni baru aje dapat baby sulungnya pada 02 May 2011 lalu di Hospital Putrajaya. Itulah juga hari kenduri kahwin di rumah kenalan blogger Ujang dan Yana di Desa Surada, Bandar Baru Bangi.

Inilah entry pengumuman berita gembiranya : It's a boy.
Wah! Sedapnya nama, comel lagi : Imran

Aku paling suka bila melihat mata baby kecil yang comel dan membiarkan tangannya yang halus menggenggam jari aku. Halusnya pipi si kecil. Itulah antara nikmatnya bila melihat dan menyentuh baby yang baru lahir ; Anak ibarat kain putih.

Masyaallah! Hebatnya proses kejadian manusia :

10 comments:

Rozali said...

Assalamualaikum Liza

tahniah kpd kawan liza tuuu

menunjukan kebesaran Allah

Wassalam

ummiross said...

Nostalgia pulak tengok video ni, dulu ngajor bio, ni lah antara topik yg ummi ajar.
Tahniah buat kawan Liza..

Liza @ Adzriel AB said...

Rozali : Wa'alaikum salam.. saya pun jadi teruja bila tengok indahnya ciptaan Allah ini.

ummiross : ooo... cikgu bio le pulak. saya tang subjek biologi ni ok sikit je dari kimia.

diana said...

paling suka tengok baby mengeliat..
geram sangt nampak mulut dia muncung2 sambil melentik2 pinggang..
rasa nak picit2 je..
hahahah

Liza @ Adzriel AB said...

diana : kak liza pun suka. comel sangat.

Hanis Azla said...

Alhamdulillah.. dapat cahaya mata penyeri hidup.. saya suka sangat bau baby.. wangi dan best sgt baunya..

mama tims said...

hurm..cam teringin lagi la plak..jom kak liza..

Puan Kutu said...

tahniah pada kwn k.liza..seronok dengar pasal baby.hehe..

Liza @ Adzriel AB said...

Hanis Azla : best ekk? boleh le tambah..ehhh

mama tims : kak liza tunggu tims sama dgn kak liza dulu. boleh ke?

Puan Kutu : kak liza pun teruja juga

Muhaimin said...

Kak Lizaaaa!!! Terima kasih untuk post ini, terharu pula rasanya ehehehe..terima kasih juga untuk semua yang wish tahniah :)