iklan

Followers

Pages

Tuesday, 3 May 2011

Segmen 6 aku dilanjutkan.. Sudi-sudilah join!

Dengan Asyikin di Kopitiam Bangi

Sebagai pengubat kesedihan sendiri, maka dengan ini aku lanjutkan SEGMEN 6 aku hingga Jumaat ni - 6 May 2011 @ 10.00 pagi.

He..he.. macam sedih bebeno... adoiii tak larat dengor le.

Aku suka tajuk tu dan aku tahu ianya tentunya memberi makna yang hebat dalam diri korang juga. So jangan malu-malu share dengan kawan-kawan sebagai pendorong buat diri sendiri dan juga teman-teman.

Kalau nak bagi tajuk mudah tu boleh aje cuma minat aku lebih kepada sesuatu yang sangat dekat di hati dan punya nilai sentimental... ecehhhh...

So..apa tajuk segmen? Jenguk SINI.

7 comments:

Eyrique Ettiqazz. said...

AWAT GAMBAR DLM ENTRI NI LAIN BEBENO NGAN DLM HEADER?nak join tp x de masa,kalau ada masa t,ada la my blog......

btw,cantik background...

not irene said...

dah join dah...

http://memyselfandnotirene.blogspot.com/2011/05/kata-kata-yang-mengubah-diriku.html

Liza @ Adzriel AB said...

Eyrique Ettiqazz. : tang mana yg lainnya EE? pipi ka??

Liza @ Adzriel AB said...

not irene : TQ irene sebab sudi join

aishah yusuf said...

ok...aishah letak link sini ye...
http://aishahyusuf.blogspot.com/2011/05/kata-kata-yang-mengubah-diriku.html

Hanis Azla said...

harap2 ramai yang join.. klu ada kesempatan saya cuba join yer kak..

Sofya said...

akak, tajuk segmen mmg best giler tapi sori la.. bukan tak sudi