iklan

Followers

Pages

Wednesday, 11 May 2011

Kau yang kusayangi - Happy Birthday!


Kakak dengan mak...

Hari ini 11 Mei 2011 adalah hari jadi kakak aku yang ke "tuuuttttt". 40 an dah pun.. ha..ha.. Tapi kami adik beradik suka mengusik yang dia awet muda 10 tahun. Secara ikhlasnya memang nampak muda berbanding wanita lain yang aku jumpa seusia dengannya. Kisah susah payah dan pengorbanannya pernah aku ceritakan di SINI.

Kakak aku kata suka makan 'cheese cake'.
Ada banyak pilihan kat MyPu3 Cake House ni.
Pilih le nak mana satu.
Nanti tokey Asterisk Boutique belikan.

Selamat hari jadi dan selamat hari ibu juga!!
Moga Allah memberikan kesihatan yang baik buat kakak aku.

Love u so much my dear sister! Forever!

7 comments:

a kl citizen said...

Happy birthdaynutk kakak liza

SeRiKaNDi_uMaR93 said...

salam eid milad...

kirim salam ye :)

Anisa Hang Tuah said...

happy birthday!!

Dinas Aldi said...

Happy birthday untuk kakak Liza!

ummiross said...

Happy birthday untuk kakak Liza, semoga diberkati Allah selalu..

diana said...

kak liza rapat ye dengan adik beradik??
saya tak rapat..
kalau jumpa pun takut nak gurau lebih2..
kang sentap la apa..
sebab tak rapat jadi tak kenal boleh bergurau sampai tahap mana..

Asterisk Boutique Administrator said...

Apsal gambo ngah blkg aje... hehe... kena tunjuk ke-awet-muda-an dia... kihkihkih...

Tahun lps beli Princess Cake utk dia.. tahun ni asteriskboutique busy sangat... cuma beli Red Velvet utk mak je last weekend for mother's day... merangkap sekali birthday Ngah la tu kot... hihi...

Kena hurai la yg umur kita jarak jauh2...
30 - 38 - 45

tapi semua nampak mcm sebaya... adakah aku yg nampak tua atau ngah & kak ija yg nampak muda? hahaha...

diana, kami memang rapat, kalau bergurau terlebih, sendiri mau ingat la... hehe... takde maknenya nak sentap3 *(^_^)*