iklan

Followers

Pages

Sunday, 22 May 2011

More vote for Arif



12 Mei 2011 kelmarin aku letakkan gambar Arif dalam "Smart Photo Contest 2011". Saja suka-suka join. Manalah tahu kalau ada rezeki buat Arif yang bakal menyambut hari lahir keduanya pada 28 Mei 2011 nanti. Gambar ini aku pertaruhkan dalam contest tersebut. Kalau ramai yang 'like' pada gambarnya dalam facebook, maka rezeki dialah.

CARA-CARANYA :

Mula-mula kenalah klik 'like' facebook Smart Photo Contest 2011 dulu.
Kemudian barulah klik 'like' gambar Arif ni
Tinggalkanlah apa-apa komen ringkas di situ.

p/s : Terima kasih aku ucapkan pada korang yang sudi vote Arif.

8 comments:

ummiross said...

Arif ni comel, ummi suka tengok muka dia, rasa nak cium2, teringat dua nak remaja ummi masa kecik2 dulu..

Cik Puan Zura said...

comeynya arif..ok kak nanti saya vote...

Melur Jelita said...

Liza jelita,
akak dah vote!

qellissa said...

gud luck!nanti i tlg vote ye..=)

Muhaimin said...

Memang layak untuk di'like' sebab comel ;p.

darul_makmur@yahoo.com said...

Salam...nak tumpang promosi boleh tak...klik la sini...terima kasih...peace

Magrib said...

okeh!! vote arif comel!! Suka baca entry anda.. nice dan menarik.. minat dan follow blog anda ye..

ini entry terbaru saya.
Statistik menunjukkan gengblogger sunyi pada jumaat malam
Gadis gila akan sebatang pisang
Laki aku suka yang berbulu

Sal Saari said...

dah tolong vote juga..