iklan

Followers

Pages

Tuesday, 19 April 2011

5 Blog paling kerap dilawati 2011


Seronok pulak rasanya nak join projek Denaihati.com ni. Sapa nak join boleh klik SINI.
Tahun 2011 baru saja mencecah bulan April. Apakah 5 blog yang aku selalu terjah ye?

1. Ben Ashaari - Blog popular abad ini. Banyak ilmu yang baik bukan hanya untuk jadi popular tetapi juga belajar bagaimana nak jadi blogger yang berhemah. Pandai-pandailah menilaikannya menggunakan akal dan fikiran.

2. Salam Borneo - Umpama ibu yang mencurahkan kasih sayangnya pada anak-anak. Tidak jemu bertanya khabar dan menjenguk aku setiap hari walau sibuk dengan tugasannya. Bekas guru yang sangat penyayang dan berhemah penulisannya. Terasa meresap dalam jiwa aku dan sentiasa dekat di hati aku.

3. Hanis Azla - Dalam kelembutan ada ketegasan dan kebijaksanaan. Bait-bait katanya diatur sedemikian rupa agar sampai maksud yang tersirat kepada mereka yang membacanya.

4. Senyum-senyum - Seorang ibu dengan anak gadis kecil yang comel seindah nama dan senyumannya, Maisara. Namun ada ketegasan dalam tulisannya yang sering mengajak kita berubah agar menjadi lebih baik dari semalam dan menghindari perkara yang tidak memberi manafaat pada diri dan masyarakat.

5. Asterisk Boutique - Setiap hari mahu saja aku menjenguk blog ini untuk melihat gaya-gaya tudung terbaru walaupun seketika. Bertanyakan stok baru mahu pun design terbaru.

Aku harap 10 nama tersenarai di bawah sudi juga untuk turut serta dalam projek Denaihati.com ini kerana mereka antara blog yang sering aku terjah untuk tahun 2011 :










23 comments:

Fairus Bin Mamat said...

alamak.. takde masuk le..

rara pinkmafia said...

wahhhh sume blogger2 hebat tu...

Liza @ Adzriel AB said...

Fairus Bin Mamat : akak ingat je fairus. apasal komen tulisan kecik je hari ni? sudah tukar?

Liza @ Adzriel AB said...

rara pinkmafia : sebab hebat yg selalu je jengah. banyak lagi tu kat bloglist kunjungan selalu.

Hanis Azla said...

thanks kak sbb selalu sudi berkunjung.. samalah juga dgn saya, blog akak ni mmg blog feveret saya setiap hari.. byk yg dapat saya pelajari dari entry2 akak.. thanks for the friendship kak.. ada masa boleh join juga projek denaihati tu..

luqman zakaria said...

lau free nanti arep wat la k..

Sunah Mohammad said...

saya takde..nak merajuk lahhhh....

ummiross said...

Terima kasih banyak2 Liza, sangat terharu, yang best berblog ni selalu dapat kawan2 baru yang sentiasa menyokong.Ummi ni pun, entah berapa kali sehari ke sini, ada je N3 baru, kalau ummi perasan, cepat2 jenguk,memang tertunggu celoteh Liza, pendek tapi mengesankan

Aku Ibu Muda said...

tq juga kak selalu berkunjung ke belog wani...sat na wani buat :)

diana said...

mekasih sudi jadi pengunjung tetap blog saya..
walaupun saya jarang2 singgah sini tapi akak tetap datang..
tu yang buat saya kagum dengan akak ni..
oarang kata apa ye...tak berkira..kan??

Liza @ Adzriel AB said...

Hanis Azla : bila senang nanti boleh mengarang.

Liza @ Adzriel AB said...

luqman zakaria : luang2kan masa

Liza @ Adzriel AB said...

Sunah Mohammad : sunah jgn merajuk..susah hati kak liza

Liza @ Adzriel AB said...

ummiross : sentiasa di hati

Liza @ Adzriel AB said...

Aku Ibu Muda : ada chemistrylah wani

Liza @ Adzriel AB said...

diana : apa nak dikira, kalau dah best mesti nak jenguk selalu. toksah harap sgt org nak balas nanti jiwa merana.

-Sara- said...

tq kak liza sbb sudi layan blog merapu sara tuu..hehe :)

mama tims said...

kak liza..tq..terharu sgt ni..Insyaallah..ada masa saya joint ye kak..

Puan Kutu said...

byk sgt nk senaraikan..takut ada yg kecik hati pulak kak.huhu...

Liza @ Adzriel AB said...

-Sara- : kak liza pun merapu juga ni.

Liza @ Adzriel AB said...

mama tims : ambil masa tims

Liza @ Adzriel AB said...

Puan Kutu : tak pe... terpulang pd diaorang sama ada nak buat atau tak. kita happy2 saja.

Alieza Dayasari said...

ohh ni antara blog yg sering dikunjungi....
ermmm....
ada koin churp2 ea...
saya dah klik iklan2 tu..
view2 juga lah iklan saya.