iklan

Followers

Pages

Wednesday, 9 March 2011

GIVEAWAY 3 SPONSOR


Syarat utama nak turut serta dalam giveaway ni kenalah jadi followers enjoylukis.blogspot.com, mummy-who-bakes.blogspot.com dan eqbalzack.com

Syarat-syarat yang lain tersedia di sini! Klik *GIVEAWAY 3 SPONSOR*

Giveaway dari eqbalzack.com kali ini bertemakan angka 3.

3 merupakan antara angka favorite aku selain 5 dan 7
3 March 2011 Giveaway bermula
3 sponsor menjadi tonggak utama Giveaway ini!


http://enjoylukis.blogspot.com/


3 Gadis bakal dimenangi? Opss!


no 3.jpg --> nama fail asalnya.. tak caya? klik entry sini!
aku pun tak sangka..jujur aku terpikat dengannya!

3 comments termasuk aku!

3 lukisan yang mencermin kerinduan : Rindu padaNya

Semua lukisan di Enjoy Lukis punya cerita tersendiri. Indah untuk santapan mata dan mengusik naluri aku yang sememangnya sukakan lukisan juga. Terpancar kesungguhan seorang pelukis!


http://mummy-who-bakes.blogspot.com/

3 kisses.... muahhh! Klik sini!


3 cupcakes yang sangat comel... nak belajar buat kat sini la!


3 roses for mum & dad... dari anak yang menyayangi!

Pelbagai jenis kek ada di My Little Cupcakes... Tengok boleh, kalau nak rasa kenalah tempah!


http://www.eqbalzack.com/


3 je kadnya? Excited agaknya ni : a new day has come...yea!

Eqbal : I do three things here; research, teaching and...
(blogging...bila ada masa free je ye. hehe...)

Terbalik huruf E pun boleh jadi nombor 3


3rd ISESEE 2011

Blog Eqbal penuh dengan gambar-gambar menarik. Suka fotografi dia ni!
Moga Eqbal berjaya dengan cemerlang dalam mengejar cita-cita.

Untuk itu aku tag rakan blog aku yang baik hati ni!
Dunia Aku Ibu Muda

14 comments:

eqbalzack said...

perrghhh...thanks kak..sgt kreatif..hehe

Adzriel AB said...

TQ eqbal... boleh dapat coklat pun jadi le.. he..he.. favorite!

arep_lockermonth said...

huhu..gud luck..

arepnakbebel: LADY GAGA IN WONDERLAND!!

Adzriel AB said...

TQ arep

Muhammad Burn said...

waa... kak, jom join kontest sy plak. stakat ni x jalan pun... huhu... sdey :(

Adzriel AB said...

Muhammad Burn : Insyaallah...akak usahakan. esok akak try buat juga. jgn sedih2.. nanti cepat tua.

Hanis Azla said...

wah.. kreatiflah akak ni.. saya ni selalu tak berkesempatan nak join GA ni semua.. asyik tak cukup masa jer.. All the best utk akak..

Adzriel AB said...

Hanis Azla : keje akak boleh buat dari rumah je. fleksibel... memang lah hanis tak sempat. kerja ofis, kat rumah...memang kalut. ini pun dah byk hari tangguh.

Aku Ibu Muda said...

wahhh..kak liza kreatif!

nanti kalau sempat wani join ek...dah usha2 GA eqbalzack ni hari tu... tapi masa terbatas ni :((

insya allah will join juga kalau sempat

Ujang9897 said...

wow..hebat gila..=)

DanieL AdiE said...

Entry anda sgt2 creative!!

Tahniah kerana menang Giveaway nie..

Adzriel AB said...

Aku Ibu Muda : itu buat mcm lupa diri. suka2 je..

Adzriel AB said...

Ujang9897 : join tak?

Adzriel AB said...

DanieL AdiE : uik... menang ke? belum umum lagi tu.. esok last!