iklan

Followers

Pages

Monday, 4 April 2011

SEGMEN 3 : PENGORBANANMU BUATKU TERHARU

Sticky Post till 04 Mac 2011

Segmen ke 3 muncul. Kali ini kita ingin mendengar cerita tentang pengorbanan, bukan terkorban yang sia-sia tau! Idea ni muncul sementara menantikan anak-anak memilih buku di Pesta Buku Bangi dalam entry sebelum ni.

Seronoknya kalau ramai yang korbankan diri untuk menyertai segmen aku ni..ha..ga.. gurau je!

Syarat-syarat sahnya :

1. Letak header blog aku ni dalam entry korang dan linkkan ke entry ini.

2. Tajuk entry : PENGORBANANMU BUATKU TERHARU

3. Buat satu entry tentang pengorbanan salah seorang ahli keluarga yang korang tak boleh lupa, yang sangat korang hargai dan terharu. Terpulang sama ada nak buat entry tu kontot atau panjang berjela. Tak mau kisah yang dah sedia ada dalam blog korang. Kisah mesti yang 'fresh' punya walau pun kisah tu dah berlaku lama.

4. Linkkan entry korang tu dalam ruang komen entry ni untuk tindakan aku selanjutnya.

5. Segmen ni tutup hari ISNIN, 04/04/11 pukul 10.00 pagi.

24 comments:

Melur Jelita said...

Salam Adzriel Jelita,
insyaALLAH kalau sempat..brok slow sangat

So Shy Lady said...

klau sempat kiter join , ya!

;D

diana said...

nak kena cari idea ni..
heheh

sha said...

wah, nak masuk..

sekamar rindu said...

salam....

saya nak join laaaa..:)

Adinda Amy Sensei said...

hai kak.....apa khabar?

tipah said...

wahhh. nak joinn :)

Liza @ Adzriel AB said...

Melur Jelita : Insyaallah, ada rezeki boleh join.

Liza @ Adzriel AB said...

So Shy Lady : kalau sempat akak suka sgt.

Liza @ Adzriel AB said...

diana : mesti ada idea tu nanti.

Liza @ Adzriel AB said...

sha : kenang2kan kisah lalu, mesti banyak tu.

Liza @ Adzriel AB said...

sekamar rindu : awak mesti join

Liza @ Adzriel AB said...

Adinda Amy Sensei : Alhamdulillah.. sihat

Liza @ Adzriel AB said...

tipah : boleh2.. silakan.

Anati Soki said...

uish kena buat esei ka ni? hehhe.. meh cikgu bm nk karang entry esei.. wakakakakka.. :)

mrs.sabri said...

kalau sempat saya nak join..salam perkenalan utk tuan blog :)

mrs.sabri said...

saya join.. :)

PENGORBANANMU BUATKU TERHARU

manueng said...

salam kak liza...hehe...kurang sejam lg nak tamat...masih sempat...hehe;)


http://lensajingga.blogspot.com/2011/04/pengorbananmu-buatku-terharu.html

Hafzan Sarah said...

alamakk..sy terlambat

Liza @ Adzriel AB said...

Anati Soki : cikgu tak antor lagi ekkk... brokben pening ye.. he..he.

Liza @ Adzriel AB said...

mrs.sabri : terharu sangat membacanya. TQ dear.

Liza @ Adzriel AB said...

manueng : adik yg baik sentiasa join.

Liza @ Adzriel AB said...

Hafzan Sarah : Insyaallah, ada lagi nanti yg lain.

manueng said...

hehe...tgh free kak...xde idea pulak tu nak tulis entry...so baik join segmen...hehe ;)