iklan

Followers

Pages

Thursday, 28 April 2011

SEGMEN 6 : Kata-kata yang mengubah diriku!



Lama juga rasanya tak buat segmen. Malam tadi terdetik pula satu tajuk yang sangat bermakna buat aku. Teringin juga aku nak tahu kisah dari korang semua. So.. ini segmen ke-6 dari aku. Ada ke yang sudi nak join ni?

Syarat-syarat mudah :

1. Copy gambar tulip merah kat atas tu dan masukkan dalam entry korang.
2. Link entry korang ke entry ini.
3. Tajuk entry "Kata-kata yang mengubah diriku"
4. Entry ringkas tentang apakah perkataan atau ayat seseorang yang pendek tetapi telah meningggalkan kesan yang sangat bermakna di hati korang. Kata-kata yang mungkin membuatkan korang berfikir dan tersedar dari sesuatu. Mungkin juga kata-kata itu telah mengubah hidup korang kepada sesuatu yang lebih baik dari sebelumnya.
5. Tinggalkan link entry korang di ruang komen entry ini.

TARIKH TUTUP : 06 May 2011 @ 10.00 pagi waktu Malaysia!
Bukan waktu UK atau Jepun ye!
Silakan join! Jangan malu-malu!

7 comments:

Sofya said...

wah best ni.. hope leh join.. tapi sekarang tengah bz.. kalau sudi nt dkt2 nak dateline tlg buat reminder.. he3 ampun kak gurau jer

Sofya said...

wah best ni.. hope leh join.. tapi sekarang tengah bz.. kalau sudi nt dkt2 nak dateline tlg buat reminder.. he3 ampun kak gurau jer

en_me said...

rajinyerr wat contest tewww.. ehehe

Bapak said...

menarik...tgh cari idea tuk join contest ni..

diana said...

kak liza paling rajin buat segmen selepas ben ashaari..
heheheh

aishah yusuf said...

bila kak liza extend tarikh... boleh la saya join... hii
http://aishahyusuf.blogspot.com/2011/05/kata-kata-yang-mengubah-diriku.html

Sofya said...

kak chik, saya dah join segmen ni.. meh la singgah baca

http://sayangsofya.blogspot.com/2011/05/segmen-6-kata-kata-yang-mengubah-diriku.html