iklan

Followers

Pages

Thursday, 24 March 2011

Miera Liyana dengan baju tidurnya??

Blog hits tertinggi di gengblogger hari ni, Admiral'z Legacy kata bila dia search 'Miera Liyana' di google mesti dapat gambar ni.



Memang itu pun berita hangatnya sekarang yang tiba-tiba buat orang terus kenal siapa Miera Liyana. Aku pun dulu dah terbaca di ruangan BeautifulNara.

Aku ternampaklah gambarnya dengan uniform sekolah di blog Admiral'z ni :

Ooooo... patut le dia selesa dengan fesyen di atas tu sebab hari-hari memang dia dah biasa sangat pakai baju yang designnya hampir sama bila ke sekolah. Cuma bezanya baju yang ini terbuka di belakang dan panjang sikit walau pun ada belah. Bagi lebih gaya sikit dari baju sekolah tu, tak payah pakai extra baju macam baju putih sekolah tu untuk lebih 'berangin'.

p/s : Design macam ni biasa aku buat baju tidur je!

4 comments:

Admiral Hafiz said...

haha
thanks

seksi la bju tdo mcm ni
tp xperla
utk tatapan sorg2 je kan

Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

ardinihumaira said...

;p nak gunting baju tdo dia

Puan Kutu said...

haha sy klu bju tido lg seksi dr tu.haha..

Muhammad Burn said...

satu perkataan je. BITCH