iklan

Followers

Pages

Monday, 28 March 2011

SEGMEN 1 : AKU MESTI JENGUK BLOG NI HARI-HARI!


Segmen pertama aku yang mudah je, semua orang yang ada blog boleh join :

1. Letak tajuk entry : AKU MESTI JENGUK BLOG NI HARI-HARI!
2. Linkkan ke entry ini.
3. Copy dan paste gambar header aku kat atas tu dalam entry
4. Senaraikan 5 blog yang hari-hari memang korang suka nak jenguk.
5. Letak link bagi setiap 5 blog berkenaan dalam entry korang.
6. Tinggalkan link entry korang ruang komen entry aku ni.
7. Sebaik-baiknya tinggalkan juga link entry korang di 5 blog tu juga.
Ini bukan tag 5 blog tu, cuma nak bagitau mereka secara mudah yang korang suka jenguk blog diaorang hampir setiap hari.

Tujuan aku cuma nak juga tau blog-blog hangat yang korang suka!
Kawan-kawan lain pun dapat share. Bolehkan?

Nanti aku canangkan dan war-warkan kat blog aku ni.

Tutup sampai Isnin, 28 Mac 2011 pukul 8.00 pagi.

13 comments:

Puan Kutu said...

blog akk hari2 saya nak jenguk.cpt betul updatenya.hehe

nur said...

oke.. nanti nak join boleh?..

JOM KE: ALL IN ONE

Adzriel AB said...

Puan Kutu : itu yg tak boleh lupa puan kutu ni.. ha..ha..

Adzriel AB said...

nur : kalau nur yg nak join lebih2 lah bolehnya... di alu-alukan.

gadisBunga said...

happy weekend! :)

manueng said...

roti canai satu siap!~

http://lensajingga.blogspot.com/2011/03/aku-mesti-jenguk-blog-ni-hari-hari.html

Adzriel AB said...

gadisBunga : happy dear!

Adzriel AB said...

manueng ; cominggg...

nur said...

oke.. dah join..

http://nurhafiz2009.blogspot.com/2011/03/aku-mesti-jenguk-blog-ni-hari-hari.html

LINA said...

wooot woooot!!~
lina join ni!!!
http://cheriteralina.blogspot.com/2011/03/aku-mesti-jenguk-blog-ni-hari-hari.html

Adzriel AB said...

nur : TQ join...sentiasa ingat nur.

Adzriel AB said...

LINA :... yee! nak datang ni..

sitiezahim said...

ala camne leh miss ni..huhu