iklan

Followers

Pages

Monday, 14 March 2011

CONTEST ME AND HIJAB – KHUMAERA ISMAIL

Aku jumpa contest ni di blog mama tims & kids story mory
minat le pulak nak join...comel je tengok gambar penganjurnya.

Jangan lupa jenguk blog penganjur contest : KHUMAERA ISMAIL.

1) Mestila folower sy , yg blom jd folower-sila folow sy ea.
I follow...*(^_^)*

2) Wat entry bertajuk “CONTEST ME AND HIJAB – KHUMAERA ISMAIL"
Dah letak tajuknya

3) Letak banner spt diatas dalam entry itu dan link twos ke entry ini.
Dah letak banner comelnya


4) Letak pic anda memakai tudung; TAK KISAH..PAKAI TDG BAWAL PUN OK..janji kemas, simple, dan tudung yang korang suke pakai. =)
ni dia! boleh la kot... gambar blur guna kamera handphone je!


5) Bagitau serba sedikit nape anda suke pakai tudung spt dalam gambar.
Tudung ni agak unik designnya. Sangat mudah dipakai dan labuh menutup dada dengan corak chiffonnya yang sangat selesa dan ringan. Kain plain yang menutupi kepala hingga leher diperbuat daripada kain jenis spandex yang strechable. Tak perlu memakai anak tudung pun. Sesuai juga jika digantikan dengan kain lycra juga. Ramai yang menegur tudung ni cantik. Tak perlu memakai keronsang.

6) Second last, tag at least 2 kwn anda
Siapa ye yang nak aku tag ni :
Azza Firza
Blog Hafzan Sarah


7) Lastly, tinggalkan link entry anda di comment entry ini ok..senang sy nk terjah.
Dah letak kat blog KHUMAERA ISMAIL.
 
Ada yang nak join sama jangan lupa
Tarikh Luput :: 1ST APRIL 2011

p/s : Hadiah lumayan menanti anda

9 comments:

sekamar rindu said...

salam...


semoga puan menang contest ni...

tadi tukar lagu jap..tapi dah tukar ke ribaibaru dah...lagu ni sangatt best..

Adzriel AB said...

sekamar rindu : saja nak promote tudung ni je coz suka sangat pakai. yess...suka ribaibaru.

NisaAdnan said...

good luck sys :)

Adzriel AB said...

NisaAdnan : TQ dear...amin..

Hafzan Sarah said...

uiksss..sy kena tag..segannya nk join contets ni sbb kna reveal muka..muahaha.
papepun trima kaseh akak..
gud luck ya!!

Adzriel AB said...

Hafzan Sarah : buat mlm tadi... lum sempat jenguk hafzan. elok lak hafzan datang.

Azza Firza said...

konpem kalah, ramai ouh yg join, hehehe

Azza Firza said...

ehhh, btw, gudluck for akk, kalau rajin azza join gak ye tapi segan lahh nak join, hehehe, dah tau muka dia tak glamer, hahaha

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

jgn lupe check link di http://koleksikhumaera.blogspot.com/p/contest-me-and-hijab.html ok? =)