iklan

Followers

Pages

Sunday, 27 March 2011

Suka hati je tampal-tampal



Aku rasa ramai antara korang yang pernah dan selalu jenguk blog ni. Boleh katakan hari-hari aku masuk blog ni. Lepas baca satu entry, aku baca lagi dan lagi! Memang lekalah masuk blog ni sebab blognya ringan, template tak delah serabut dan ringkas. Yang penting isinya hari-hari ada aje yang pelik. Up-date setiap jam pulak tu!

Tajuk yang satu ni buat aku nak ajak korang semua pergi baca kat blog dia ni.


Aku harap depa boleh laksanakan hukuman ni kat Malaysia... haraplah sangat!

Gambar atas tu aku jumpa kat google lalu tersesat ke blog DENAI BERBISIK. Ada banyak lagi gambar tampal-tampal kat sini. Best juga baca entry-entry dia yang lain.

7 comments:

Puan Kutu said...

susah dah nak nampak public phone zaman la nie..kt tmpt tertentu jer.dulu bercambah!hehe..

Meera Aziz said...

tu la...byk lagi cara nak iklan kan benda2 tu semua sebenarnya...

tapi, dulu kecik2 meera suka koyak kertas2 macam tu..haha..yang baru tampal pun meera pernah koyak..even meera tak tawu pun tu kertas apa..

Jom exchange link :
http://amirabdaziz.blogspot.com/p/exchange-link.html

Dinas Aldi said...

terukla dema ikut suka hati ja nak tampal, punya nak suruh orang tengok.

ummiross said...

sakit mata dan sakit hati kan tengok bertampal2 macam ni..

Muhammad Burn said...

public phone da jd hiasan skrg... pasal tampal2 plak, tak tau nak komen pe. huhu

mama tims said...

kak..yg tampal tu sumer ahlong la tu..
kak,sya add akak dlm fb,nnti approve ye..

manueng said...

skang ni kertas2 iklan tu dah jadi 'lapisan cat ke-2' utk kemudahan2 awam kite...haih~