iklan

Followers

Pages

Friday, 4 March 2011

A New Header for your lovely Blog


Wanie dari Dunia Aku Ibu Muda yang tag aku untuk special promo ni. TQ Wanie... memang cantik & unik designnya. Maklum le.. akak pun suka gak seni2 ni...cewah! Suka tapi tak reti nak buat!

Bila dah di tag, ia membawa aku untuk menjengah empunya diri yang menaja special promo ni di 'Life with Sandra.....'. Rupa-rupanya special promo ni dah pun bermula sehari sebelum birthday aku pada 19 Jan 2011 kelmarin dan akan berakhir penghujung Mac ini. Jika ada yang berkenan, cepat2 le join.

Blog 'Life with Sandra.....' milik seorang anak muda, Sandra Azwan dari Damansara Perdana. Seorang anak muda yang sangat 'passion' dengan fesyen yang memberikan kepuasan yang tak mampu diungkap dengan kata-kata.


Sandra terus meniti kehidupannya yang dilingkungi dunia fesyen yang semakin menyerap ke dalam jiwanya.

Setiap hasil seninya sangat halus dan teliti diadunkan penanya di atas kertas. Kemudian dijadikan realiti menjadi hasil karya yang sangat mengujakan.


Sandra gemar mencipta kelainan dengan tidak mengabaikan sifat feminin. Ketelitiannya itulah yang menarik perhatian aku yang juga suka pada fesyen.


Mungkin ada satu yang Sandra Azwan dapat sediakan untuk akak nanti ye!
Aku tag mereka berlima :

Belog Cik Eka
Life 101

12 comments:

JIJI YU said...

muehhee..makaseh tag kak..tgk le kalo ajin kite wat ek..

SANDRA AZWAN said...

Salam. Terima kasih kerana sudi join my special promo...;-)
Review yang simple dan just nice!
Good luck..;-P

YanaMIB said...

oh thanks kak..ada ms nnt sy try buat eh..ehhe~

Hanis MY said...

tq tag..insyaAllah nanti hanis "laksanakan" eceh cam poyo hik2...

Mama Kembar 3 said...

Good luck!

Sasa Al-Sharif said...

sorry miss pandang entri ni.
suka sgt dgn karya lukisan sandra tu. dah follow dia jgk :)

Adzriel AB said...

JIJI YU : kalau Jiji ok, boleh le buat.

Adzriel AB said...

SANDRA AZWAN : idea ada seperti tak dpt nak luahkan semua. tapi dpt merasa keikhlasan hasil seni sandra... TQ visit akak.

Adzriel AB said...

YanaMIB : TQ yana...take yr time dear!

Adzriel AB said...

Hanis MY : jangan lupa tag akak semula...suka nak baca.

Adzriel AB said...

Mama Kembar 3 : TQ mama si comel 3..

Adzriel AB said...

Sasa Al-Sharif : idea sasa tu share le dgn akak ekk..