iklan

Followers

Pages

Wednesday, 30 March 2011

Pandai anak abah!



Ha..ha.. so sweet baca dialog antara anak jiran aku dengan abahnya di facebook ni. Seronok dengan gelagat anak-anak ni! Tak pelah nak, hari ni hentam. Esok lusa abah dan mama ajar yang betul le pulak. Ini jiran aku yang rumahnya selang lebih dari 10 buah rumah rasanya. Yang kelakarnya aku kenal dia melalui facebook. Terjumpa!

Nuqman : Abah, Nuqman dpt highest ujian English...

Abah : Tahniah

Nuqman : ada satu soalan Nuqman sorang je betul. Nuqman jawab "he walks" org lain semua jawap "he walk"

Abah : Kenapa Nuqman jawab macam tu?

Nuqman : Sebab Nuqman baca doa sebelum jawab exam

Abah : jadi Nuqman hentam ajelah ye?

Nuqman : hehehe

8 comments:

Hanis Azla said...

sgt comel.. kdg tu org yg dekat ni kita lebih rapat dialam maya kan kak..

Puan Kutu said...

sweetnyer..dok bayang my son pulak nti..hehe..

Mayana said...

emm kdg2 tu dekat luar segan nk tegur tp bila kat alam maya ni syok je borak,,,kak if free komen sikit entry "cikgu kenapa lempang saya..."

Rozali said...

Assalamualaikum Adzriel

berkat membaca doa

Wassalam

Amiera Hilton said...

hehehe. ape daaa..hentam sje daaa ;)

ardinihumaira said...

ololoo nuqman bagusnya baca doa b4 exam :)

Daddy Ziyyad said...

Moralnya, sentiasa berdoa sebelum buat apa2 kerja ..:)

Dan kenalilah jiran jiran kita..ekekek

Fairus Bin Mamat said...

hentam kena takpe jangan hentam tak kena..