iklan

Followers

Pages

Wednesday, 23 March 2011

Giveaway - Saya Nak Rasa Coklat Sweet Cottage


Klik link ni kalau nak join :

Pasal aku ni gila coklat maka Puan Kutu tag aku lagi, Give Away Coklat Sweet Cottage. He..he.. kalau tak menang Puan Kutu kena pos coklat lain kat aku! Aku tak kira! Jangan marah, baru-baru ni menang voucher dari Eqbal! Boleh beli coklat lagi!

Tag Hanis Azla & Salam Borneo

Kalau berkenan juga nak coklat kenalah join sebelum 31 Mac 2011 ni.

3 comments:

Puan Kutu said...

ala dh menang voucher tu, beli sendiri la.haha..btw tq yer dgn pantas join..:)

Hanis Azla said...

thanks akak tag saya lagi.. dah segan sgt dgn akak sbb asyik tak berkesempatan saja nak join.. kat ofis ni tak boleh nak create entry.. kenapa ntah tak boleh loading.. kat rumah pula cuma sempat buat entry sedia ada + auto publish entry.. itu yg selalu tak boleh nak join contest tu..

Muhammad Burn said...

good luck :)