iklan

Followers

Pages

Tuesday, 29 March 2011

Jangan pegang-pegang!

Aku memang suka dengan lagu Cikgu Shida yang ini.. tak jemu. Kreatif pulak tu! Memang tersenyum sorang bila tengok. Passion betul gayanya!


He..he.. gambar ni pulak aku cilok dari blog si comel Yana, tunang si Ujang!

p/s : Jangan marah Yana ye!

10 comments:

Ayuni said...

full with motivation...

YanaMIB said...

tak pegang, sentuh je =P


sy buat entry cikgu shida..hehe..thanks bg idea utk update belog =P

Ujang9897 said...

saman akak..hehe...kwin jgn lupa dtg..

Hanis Azla said...

kreatiflah cikgu shida ni..

Daddy Ziyyad said...

hahaha...wonder macam manalah dia mengajar anak anak muridnya..makin glamer dia lepas digandingkan dgn Wak AG tuhari

Rozali said...

Assalamualaikum Liza

memang dah glemer cikgu shida tu
boleh terhibur dibuatnya
he he

Wassalam

siti norlaili yusof said...

hahaha... 1st time tengok kat youtube dulu,x tau yg dia tu betul2 cikgu. msti x kering gusi ank muridnya belajar dgn cikgu shida tu.. :)

Puan Kutu said...

hehe cikgu shida memang kelakar..:)

MumMe said...

asal berkumandang je lagu ni,mumme teringatkan aksi cikgu shidah sudah...adusss,tenggelam rupa penyanyi asalnya...

tipah said...

sy gelak2 bab syaiton tu. kelakarr. wuhuhuuu