iklan

Followers

Pages

Friday, 1 April 2011

Sayang-sayang Hanis Azla!


Inilah header insan pertama yang menyertai segmen ini, seorang ibu yang sweet!

Wah! Teruja aku bila teman blogger yang seorang ni join segmen kedua aku. Eh! Dia pun teruja sama rupanya, senyum sampai ke pipi katanya...mmm aku dok tengah bayangkan ni! Hanis Azla kalau tak senyum pun tetap manis!

Apa ye entry yang palinglah disukainya itu? Aku pun suka sangat kerana akulah yang pertama(kebetulan je aku first!) komen entrynya itu dulu :

Mari-mari kita lihat apakah entry yang mengujakan aku tu :

3 comments:

ardinihumaira said...

wahhh ada segmen :)

solo molo said...

jom terjah...


entry terbaru > http://solomolo.blogspot.com/2011/04/bila-semua-bercerita-tentang-april-fool.html

Hanis Azla said...

gud morning akak... mmg seronok dapat join segmen kwn2.. selalu tu tak berkesempatan.. jdnya bila sempat mmg suka sgtlah kak.. Have a nice day yer..