iklan

Followers

Pages

Sunday, 5 June 2011

Patutlah lot parking penuh!



Nampak tak apa yang tak kena dalam gambar ni? Ada sebuah 'baby stroller' dah ambil lot parking kereta juga. Bibik dengan baby yang di asuhnya masuk dalam kedai gambar di depan tu. Tak bolehlah dia nak tolak 'baby stroller' tu ke dalam kedai. Agaknya sebab benda tu pun status kereta juga, kereta sorong!

7 comments:

cantekk said...

haha..tu bayor parking ke tak tu ;-D

zati embong said...

kita culik je kereta sorong 2 kak,tnggal merata2.hihi

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

hehe...sbb brand biasa2 je kot?cuba klu beli ribu riban stroller tu...gerun dia nak tggl sana sini

ummiross said...

hihi..silap haribulan boleh lesap kereta sorong tuu..

jeBateja said...

waka....waka....kalau poei pasar malam kat BSP.....parking plak benda tu....sure ke tercapai atas kaki lima dah....ahakz

Liza @ Adzriel AB said...

cantekk : parking sini free je yang!

zati embong : itu yg kak liza rasa nak buat je... he..he..

Lydia Miza(Aidyl Azim) : mana dia kisah sebab yg bawak tu bibiknya.

ummiross : tergagaplah si bibik nak jawab dgn majikannya nanti kalau hilang stroller tu.

jeBateja : kita bawak lari je, jual kat mudah.com

diana said...

kalau saya baik tolak sekali je...
buat apa nak dukung2 baby kalau dah bawak baby stroller..kan??
menyusahkan betul..