iklan

Followers

Pages

Monday, 13 June 2011

Alamak! Tersilap tarikh le pulak!


Masa ni Arif baru je berusia 5 bulan

Aku ni konon-kononnya menjenguk semula entry aku yang masih tengah 'draft' ni. Entry nak join contest baby comel. Dah lama aku dapat jemputan dari Sal Saari dari blog Teratak Kasihpada 6 June lalu. Tersilap baca rupanya kerana aku ingatkan tarikh tutup pada 30 June, rupanya pada 8 June. Maka... terlepaslahhh!!

Aku biarkan dulu dengan hajat nak jenguk-jenguklah mana-mana gambar Arif yang comel dan unik, tapi tak jumpa juga.

Bila aku jenguk semula link yang Sal Saari bagi ni :

http://mohintai.blogspot.com/2011/06/contest-baby-bajet-comel.html

Rupa-rupanya dia dah menang contest ni sebab terbaca komen dari penganjur. Tahniah!

Aku pun suka tengok si baby comelnya. Biar pun dah banyak kali dia tukar template blognya, tapi aku tetap ingat blognya kerana headernya tetap sama. Dihiasi gambar anak-anaknya yang comel termasuk dua keping gambar besar si baby Nur Alisha Qairina yang sangat cute. Jatuh cinta dengan matanya.

Lain kali aku kena baca betul-betul syarat-syaratnya... he..he.. Tahniah Sal!

Tolong VOTE untuk Arif!... Terima kasih banyak-banyak!

5 comments:

nyanyisunyi said...

takpe liza..lain kali masuk lain contest..kalau rajin insyallah boleh menang...kak ida tk sempat nk join GA ni..

diana said...

bercampur2 dah tarikhnya ..
tu yang tak ingt..
bulan 6 ni saya tengok ramai la yang buat kontest.,..
bulan bawak tuah kot..
ekekekek

Daddy Ziyyad said...

kikkiki..kelakar..nasib baik sedar kan

Sal Saari said...

tenkiu kak liza sudi review blog sal

ala ciannya akak, tak pe lain kali kalau ada GA lagi moh sama2 kita join..

Sofya said...

saya pun jadi camtu..
nak join tapi terlepas tarikh then sebaik akak lanjutkan tarikh jadi leh la join he3