iklan

Followers

Pages

Monday, 6 June 2011

Saya nak boleh?



5 blog aje yang Ben Ashaari hadkan untuk blog listnya. Nak tahu boleh klik SINI.

Aku pun nak juga nama blog aku tersenarai dalam bloglistnya. Semangat tu jadi lebih up sikit nak bercerita dalam blog sebab tersenarai dalam blog list seorang blogger famous macam Ben Ashaari.

Lagi pun aku mestilah menghargai kepercayaan yang Ben berikan dengan meletak nama blog ini dalam blog listnya. Kalau tak sia-sia dia letak nama blog ni tapi jarang sangat up-datenya.

Insyaallah! Aku akan terus menyokongnya selagi Ben masih mengekalkan nilai-nilai murni dalam blognya walau pun mungkin tiada lagi rezeki aku nak berada dalam senarai blog listnya.

All the best untuk Ben Ashaari.

Aku terus menyokong di SINI :

3 comments:

Ini Kisah Tia said...

singgah dari blog abang BEN ;)

Tak Susah, Tak Senang Berblog

Sunah Mohammad said...

OK.. SAYA BERMINAT !

Jom jom kakak~~

www.sunahsukasakura.com :)

Golden Rose said...

salam kenal...singgah dr blog bro ben....jemput singgah..

http://thegoldenrosereturn.blogspot.com